1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

“Берегвідейк” – у фіналі Кубка Берегівського району з футболу (ФОТО)

22.08.2021 10:48 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У суботу берегівчани в напруженому поєдинку зіграли внічию в повторному півфінальному матчі з Кідьошем – 2:2.

У зв’язку з тим, що перша зустріч завершилась перемогою “Берегвідейка” – 0:1, клуб виходить у фінал змагань. В день незалежності, 24 серпня, берегівці поборються за почесний трофей з “Бактянцем” (Геча), який в півфіналі розгромно розбив Перехрестя – 3:0.

Гра у Берегові традиційно розпочалася атаками господарів. Менш технічні гості ледве стримували натиск “Берегвідейка”, все ж віртуоза Романа Огара зупинити не змогли: той на швидкості обіграв двох захисників і відправив шкіряного в сітку воріт – 1:0. Проте “Кідьош” зброї не складав і вже через 10 хвилин Томаш Леврінц зрівняв рахунок – 1:1. Перша половина зустрічі так і завершилась з таким результатом.

Другий тайм теж розпочався атаками берегівців. Однак побільшало технічного браку, неточних ударів з обох сторін. Помітно стало, що більш вікові господарі вже дещо притомились, чим і скористались гості. Один із кращих у їхньому складі Ласло Маргітич прийняв м’яча неподалік карного майданчика і не роздумовуючи направив його у дальній кут “Берегвідейка” – 1:2.

Надії “Кідьоша” на вихід у фінал розвіяв ветеран господарів Міклош Надь. В одній з атак він буквально “струсив” із себе захисника і з розвороту пробив прямо в дальній кут – 2:2. В обидвох команд ще були гольові моменти, але удари того ж Надя та Маргітича були неточними. Наприкінці зустрічі відмінний дриблінг продемонстрував Роман Огар, але прицільно пробити йому не дали. Поєдинок так і завершився бойовою нічиєю – 2:2.

Тепер у середу на “Берегвідейк” чекає не менш напружена зустріч з гечанським “Бактянцем”.

Нагадаємо, "Минай" зазнав поразки у виїзному матчі.

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська