1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

«Минай» залишається єдиним представником Закарпаття в Кубку України

19.08.2021 13:04 Спорт 0

Після вильоту «Ужгорода» з розіграшу футбольного Кубку України, єдиним представником регіону у турнірі залишиться «Минай».

«Минай» залишається єдиним представником Закарпаття в Кубку України

В рамках другого попереднього етапу Кубку України «Ужгород» не зміг здолати колег по Першій лізі з тернопільської «Ниви», поступившись суперникам з мінімальним рахунком 0:1 і залишивши кубковий турнір.

Таким чином, Закарпаття в футбольному національному кубку залишиться представляти лише «Минай», який на правах команди вищого дивізіону країни – Прем’єр-ліги, розпочне боротьбу за трофей лише з основного етапу, вже восени. Закарпатцям пророкують непогані шанси на вихід до вісімки сильніших в Кубку України, принаймні, такий висновок можна зробити з котирувань відомої компанії Ліга Ставок. Встановивши зручний мобільний додаток букмекера, можна відшукати в його меню лінію на підсумки кубкового українського змагання, де вірогідність виходу «Минаю» до чвертьфіналу оцінюється доволі високо – у 45% шансів.

Звісно ж, багато що в долі закарпатського футбольного колективу буде залежати і від жеребкування. Але, як показує практика останніх розіграшів, для успішного виступу в Кубку України, головне не натрапити на двох головних фаворитів – київське «Динамо» і «Шахтар». Саме ця пара є головними претендентами і на трофей в новому сезоні. Аналітики Ліги Ставок віддають «динамівцям» приблизно 45% шансів на загальну перемогу в турнірі, а «гірникам» – трохи більше 49%.

Втім, якщо говорити про «Шахтар» та їх кубкові потуги, то не завжди вони завершалися у вирішальних стадіях. Наприклад, минулого сезону «гірники» взагалі сенсаційно вибули з гонитви за трофеєм вже на стадії чвертьфіналу, поступившись представнику другого за силою дивізіону – «Агробізнесу» з Волочиська.

Що стосується «Минаю», то головним здобутком цього молодого клубу в Кубку України є вихід до півфіналу сезону 2019/20. Тоді підопічні Василя Кобіна, який працює з командою і зараз, поступилися лише майбутньому переможцю турніру – київському «Динамо» з рахунком 0:2.

Найсвіжіші новини: