1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Сьогодні зустрінуться в спаринг-матчі ФК "Минай" та "Ужгород"

17.07.2021 11:18 Спорт

Наступним спаринг-суперником для “Ужгорода” буде ФК “Минай”. Поєдинок запланований на суботу, 17 липня.

Наступним спаринг-суперником для “Ужгорода” буде ФК “Минай”. Поєдинок запланований на суботу, 17 липня.

Підопічні Михайла Іваниці продовжують підготовку до дебютного сезону у Першій лізі. Команда провела вже чотири спаринг-матчі: двічі грали проти “Мункача”, який дебютуватиме у Другій лізі, та стільки ж — проти представника Прем’єр-ліги “Ворскли”. Наразі “Ужгород” ще не програвав: переміг та зіграв внічию проти полтавської команди, такий же результат показав і в матчах проти мукачівського колектива.

Натомість “Минай” днями повернувся до Прем’єр-ліги. Команда вилетіла з елітного дивізіона у минулому сезоні за спортивним принципом (посіла 14-те місце), однак наступного сезону гратиме в УПЛ замість донецького “Олімпіка”, який вирішив не продовжувати виступи у Прем’єр-лізі, а опуститися у Першу лігу. Підопічні Василя Кобіна провели кілька спаринг-зустрічей, зокрема проти угорського клубу “Мезекевешд”, а також проти івано-франківського “Прикарпаття” (суперник “Ужгорода” в 1-му турі), полтавської “Ворскли” та “Мункача”. У поєдинку проти останніх “минайці” змогли здобути єдину перемогу.

“Ужгород” та “Минай” прийматимуть своїх суперників у Першій лізі та УПЛ відповідно на стадіоні “Авангард”. Спаринг-зустріч між закарпатськими командами вирішили провести на “Минай-арені”, аби не навантажувати основне поле напередодні старту змагань. Товариський матч відбудеться 17 липня, початок о 18:30. Запрошуємо всіх вболівальників підтримати команду!

ФК "Ужгород"

Нагадаємо, Ужгородський "Минай" включили до списку учасників наступного сезону Прем'єр-ліги.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська