1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Директор УПЛ: Минай - основний варіант для заміни Олімпіка

09.07.2021 15:18 Спорт

Євген Дикий висловився про зняття донецького клубу з турніру.

Євген Дикий висловився про зняття донецького клубу з турніру.

Виконавчий директор Української Прем'єр-ліги Євген Дикий прокоментував рішення зняття Олімпіка з майбутнього сезону чемпіонату України. Функціонер повідомив, що УПЛ ще не має ніяких офіційних документів про зняття донеччан з турніру. 

"Ми знаємо, що на офіційному сайті Олімпіка є заява про те, що клуб знімається зі змагань. Однак ми повинні отримати офіційно оформлені документи, що підтверджують це. Поки що у нас немає документів від Олімпіка, на підставі яких ми могли б запустити відповідну процедуру" . 

Євген Дикий розповів про можливі варіанти заміни донецького клубу для участі в УПЛ. 

"Варіанти розглядаються. Вже повідомлялося, що основним варіантом є кандидатура Миная. Але це не єдиний варіант. Також може бути розглянута кандидатура клубу з ПФЛ. Можливі варіанти повинні розглянути представники інших клубів УПЛ. Той з них, за який проголосують клуби, буде відправлений на твердження в УАФ". 

Директор додав, що Минай - головний кандидат на те, щоб зайняти місце в УПЛ. 

"У деяких клубів, які можуть претендувати на підвищення, існують певні проблеми. Тому основним варіантів все ж залишається Минай, тим більше, що клуб не просто висловив бажання виступати в УПЛ, але й успішно пройшов відповідну атестацію і отримав атестат на участь у Прем'єр 'єр-лізі", - наводить слова фахівця Football.ua

Нагадаємо, вчора, 8 липня, президент Олімпіка Владислав Гельзін оголосив, що клуб тимчасово припиняє свою діяльність.

Також Футболіста зі Свалявщини визнано найкращим гравцем Першої ліги України.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська