1. Новини Закарпаття
  2. >

Футбольний клуб “Ужгород” провів спаринг-матч проти “Мункача” (ФОТО)

01.07.2021 18:53 0 Спорт
 

“Ужгород” розпочав підготовку до нового сезону у Першій лізі. На стадіоні “Автомобіліст” в обласному центрі Закарпаття команда провела спаринг-матч проти “Мункача” — майбутнього учасника Другої ліги.

Товариський матч між закарпатськими командами вийшов напрочуд цікавим: футболісти демонстрували хороші швидкості, прагнули різнопланово атакувати, тренери награвали тактичні схеми та випробували гравців, які наразі перебувають на перегляді.

Голів вболівальники у цьому матчі не побачили: команди розійшлися миром. Зрештою, перший спаринг-матч після двотижневої паузи однозначно варто занести до активу “Ужгороду”. На команду чекає насичений тренувальний збір з великою кількістю товариських зустрічей.

“Ужгород” — “Мункач” 0:0

Стадіон “Автомобіліст”

Рефері: Назарій Дьордь

“Ужгород” (перший тайм): Михайло Готра, Стефан Федак, Олег Допілка, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Владислав Шкіндер, Володимир Дуран, Адріан Пуканич, Юрій Чонка, Вадим Ференцик, Сергій Майборода;

На заміну виходили: Валерій Восконян, Дмитро Сартіна, Мар’ян Січка, Віктор Ряшко, Максим Лютнянський, Іван Повхан гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

Нагадаємо, що На Закарпатті відбулися змагання з городків

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська