1. Новини Закарпаття
  2. >

На чемпіонаті України з кікбоксингу ISKA закарпатська збірна здобула 44 медалі (ФОТО)

17.06.2021 11:38 Спорт

Чемпіонат проходив у Львові 10-13 червня. Збірна Закарпаття побила рекорд здобувши: 21 золоту, 12 срібних та 8 бронзових медалей.

Чемпіонат проходив у Львові 10-13 червня. Збірна Закарпаття побила рекорд здобувши: 21 золоту, 12 срібних та 8 бронзових медалей.

Вперше у місті Лева проходив Чемпіонат з цього виду спорту серед дорослих, юніорів, юнаків та дітей. Досі такі змагання організовував лишень Київ чи Харків. Відтак понад шість сотень учасників із 21-ї області України боролися за титул чемпіона-кікбоксера країни, а також право представляти її на спортивних аренах Європи та світу. Закарпатська область не стала винятком і у підсумку змагань, у складі трьох десятків спортсменів, отримала аж 44 медалі.

Зокрема збірна команда бійцівського клубу «Закарпатські Ведмеді» здобула нереальну кількість призових місць і відповідно медалей у різних вікових категоріях. 

Ковач Артур, Чепинець Валерій, Попрозман Станіслав, Штець Михайло, Лемак Роман, Демчик Михайло, Бонгар  Дмитро, Демчик Даниїл, Ковач Неля, Гичка Василь, Чепканич Богдан, Матей Михайло, Варваринець Давид, Голуб Владимир, Савостянов Вадим, Міговк Єдуард, Рішко Руслан, Забара Марія, Шкретюк Михайло, Демчик Денис, Іляш Олександр, Кляп Максим, Мамаєв Микола.

Звісно, своєму приголомшливому успіху вони завдячують насамперед своїм тренерам Романенко Анні Іванівні та Голубу Володимиру Володимировичу. Однак і без систематичної підтримки батьків у них теж нічого б не вийшло, інформує пресслужба Хустської міської ради.

Нагадаємо, раніше шпажистки із Закарпаття здобули 2-ге місце на Чемпіонаті України U23.

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська