1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Найближчим часом у Тур'я-Реметі на Перечинщині проведуть перші футбольні матчі

15.06.2021 09:15 Спорт

Про це йдеться на сторінці Тур'є-Реметівської сільської ради у мережі Фейсбук.

Про це йдеться на сторінці  Тур'є-Реметівської сільської ради у мережі Фейсбук.

Напередодні у Тур’є-Реметівській сільській раді вдруге відбувся круглий стіл з питань розвитку футболу на території громади.

На заході були присутні депутат обласної ради Євген Плавайко, представники федерації футболу Закарпаття, сільський голова Надія Девіцька, заступники сільського голови Олександра Крупчинська та Володимир Король, начальник відділу освіти, молоді та спорту Владислав Цапик, старости сіл, представники футбольних команд.

Головною метою зустрічі було обговорення кроків та перспектив створення футбольних команд на території громади. Депутат обласної ради Євген Плавайко, запропонував 4 липня провести перші футбольні матчі. А до того часу команди повинні сформувати склад гравців, забезпечити їх відповідною фомою та взуттям, підготувати футбольну інфраструктуру для проведення матчів на належному рівні.

Першочерговим завданням є найближчим часом вирішити питання покращення стану сільських стадіонів, їх прибирання та облагородження, низка процедурних питань. Сільський голова Надія Девіцька закликала мешканців громади долучатися до створення належних умов щодо розвитку та підтримки футболу на території громади. Наголосила, що Тур’є-Реметівська сільська рада завжди відкрита до діалогу.

Під час зустрічі досягнуто порозуміння. Наступним етапом стане внесення змін до програми розвитку освіти, молоді та спорту в частині часткового фінансування на транспортні витрати, придбання футбольної форми та спортивного інвентарю. Але, зрозуміло, що всі потреби неможливо забезпечити лише за рахунок місцевого бюджету. Тому залишається потреба в залученні спонсорських коштів.

У ході зустрічі окремо обговорили питання ремонтних робіт спортивного майданчику на базі Тур’є-Реметівського загальноосвітнього закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів. Домовленості досягнуті, взаєморозуміння існує, бажання до співпраці в кожної зі сторін є. Тому впевнені, що жителі та гості нашої громади зможуть побачити та оцінити результати роботи вже у цьому сезоні.

Наступне засідання робочої групи заплановано провести 18 червня о 18:00 год. у Тур'є-Реметівській сільській раді. 

Нагадаємо, «Втрачений футбол»: місцевий стадіон пустує у Тур’я-Реметі на Перечинщині (ФОТО, ВІДЕО)

Читайте на ГК:Жахаючий слід від сокир в одній із громад Закарпаття: березовий сік обернувся трагічним фіналом (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті сталася надзвичайна ситуація: відомі деталі події (ФОТО)
Читайте на ГК:Були в шоці від побаченого: надзвичайна ситуація “сполошила” місцевих жителів (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська