1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Кобін - про конфлікт із Мілевським: Хотів, щоб Артем покинув "Минай"

05.06.2021 12:47 Спорт

Екс-коуч закарпатського клубу розповів про конфлікт з форвардом.

Екс-коуч закарпатського клубу розповів про конфлікт з форвардом.

Колишній тренер Миная Василь Кобін зізнався, що під час керівництва командою між ним і форвардом Артемом Мілевським трапився конфлікт, повідомив Футбол.

"Ми програли матч Олександрії з рахунком 0: 3. Всі говорили, як молодий тренер з таким досвідченим гравцем. Був інцидент у Колоса і Селезньова, був у Шахтаря і Тайсона, був і у мене з Мілевським. Це була 80-я хвилина, ми програвали 0: 3, я почав робити заміни, вийшли молоді хлопці. І я хотів випустити Артема, щоб він своїм досвідом допоміг цим молодим гравцям. Мені, звичайно, не сподобалася реакція.

Якби це було один на один, а так це ж на лавці було. І не так було, що він сказав, що не хоче виходити. Артем сказав: "Васильович, для чого я буду виходити? Гра вже програна". Хоча мені це не сподобалося. Я противник того, щоб гравці так поступали ".

"На наступний день ми зателефонували і обговорили це. Тут є дві сторони. Я хотів, щоб він вийшов і підказав молодим гравцем, а він це сприйняв як образу, ураження, мовляв, гравець з таким ім'ям не повинен виходити на 80-й хвилині. ми всі люди, у нас різні характери. Дійсно, така ситуація була. ми поспілкувалися.

Але моя позиція була в тому, щоб його не було в команді. Відразу після цього інциденту моя позиція була в тому, щоб Артем покинув команду. Якщо людина не виходить на 10 хвилин, значить, він нам не допоможе і в наступних матчах. Це не є правильно. Але він залишився в команді, ми нормально працювали.

Керівництво у мене запитало, що трапилося. Я сказав. І керівництво мене умовив в тому, що пройде час, я зараз на емоціях. Артем мені подзвонив на наступний день, ми просто не зрозуміли один одного. Але я почав дивитися на людину трохи по-іншому. Не скажу, що все було ідеально, але на тренуваннях він віддавався, працював, але проте до людини було вже недовіру ", - сказав Кобін в інтерв'ю YouTube-каналі Бомбардир.

Вілзначимо, Василь Кобін керував Минаєм з 2019 по березень 2021 року. Клуб за підсумками минулого сезону посів останнє місце в УПЛ і вилетів в Першу лігу.

Нагадаємо, Привіт, Перша ліга! Футболісти "Ужгорода" здолали львівські "Карпати".

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська