1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські гандболістки "Карпат" увійшли до топ-4 у списку найкращих бомбардирок

19.05.2021 19:28 Спорт

Троє гандболісток ужгородських «Карпат» – серед найкращих снайперок української Суперліги

Троє гандболісток ужгородських «Карпат» – серед найкращих снайперок української Суперліги

У 26-ти іграх ужгородська команда провела 794 результативні атаки, що є другим показником у чемпіонаті України передає Карпатський Об`єктив. Більшість точних кидків на рахунках Яни Готри, Каріни Колодюк та Каріни Байрак, які зуміли увійти до топ-4 у списку найкращих бомбардирок.

Титул найкращої снайперки української Суперліги сезону 2020/21 отримала гандболістка херсонської «Дніпрянки» – Анна Дябло (на її рахунку 187 голів). Лише на чотири м’ячі менше закинула представниця «Карпат» – Яна Готра (183). Каріна Колодюк та Каріна Байрак закинули 139 та 133 м’ячі відповідно. Як підсумок – третя та четверта позиції.

Також зазначимо, що до топ-10 вдалося увійти ще одній представниці «Карпат» – Анастасії Полєтаєвій (на її рахунку 85 точних кидків).

Нагадаємо, що Китайський мільярдер придбав футбольний клуб і зобов'язав ставити у склад сина: хлопчина важить 126 кг (ФОТО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська