1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Юні футболісти з "Минаю" виграли групу в Першій лізі ДЮФЛ

17.05.2021 18:55 Спорт 0

На позитивній ноті завершили сезон команди Академії «Минаю». Юні футболісти у загальному заліку зайняли перше місце у своїй групі в Першій лізі.

Юні футболісти з "Минаю" виграли групу в Першій лізі ДЮФЛ

Це дає право кваліфікуватися у Вищу лігу з наступного сезону.

Нагадаємо, що в Першій лізі в цьому сезоні Академію «Минаю» представляли відразу 4 команди:  дві в категорії U-17  та дві в U-15. Серед найстарших грала команда U-17 під керівництвом Олексія Полянського та  на рік молодші U-16 Михайла Чернявського. В чемпіонаті для молодших –  U-15 Рудольфа Балажинця та U-14 Євгена Бібікова.

За підсумками сезону в чемпіонаті U-17 Академія «Минаю» завдяки двом командам набрала у загальному заліку 69 очок – здобули 21 перемогу, 6 матчів звели внічию та 9 матчів програли.

В чемпіонаті для молодших команди Академії здобули 73 очки – виграли 23 матчі, 4 звели внічию та 9 програли. Що цікаво, на двох команда забила за сезон рівно 100 голів!

Також варто відзначити, що «минайці» U-15 під керівництвом Рудольфа Балажинця здобули максимальний результат – виграли всі свої матчі, отже не втратили жодного очка.

Тепер ця команда зіграє у стикових поєдинках за право виходу до фінального турніру серед інших переможців груп Першої ліги. Суперником буде «Ліцей-Вікторія» з Івано-Франківська. Ігри пройдуть 22 травня (вдома) та 29 травня (виїзд).

Нагадаємо, що Андріан Пуканич розповів про насичену футбольну кар’єру та свої плани на майбутнє (ВІДЕО)

Найсвіжіші новини: