1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді стартував чемпіонат міста з футболу (ФОТО)

11.05.2021 22:30 Спорт

Матчем команд «Вопак» – «Невицький замок» розпочався сьогодні на стадіоні «Автомобіліст» чемпіонат Ужгорода з футболу сезону 2021 року.

Матчем команд «Вопак» – «Невицький замок» розпочався сьогодні на стадіоні «Автомобіліст» чемпіонат Ужгорода з футболу сезону 2021 року.

Перед початком матчу також відзначили кращих гравців у командах чемпіонату Ужгорода з футболу 2020 року.

Дипломи управління у справах культури, молоді та спорту і статуетки отримали спортсмени ФК «Вопак» – кращий нападник Михайло Микула, кращий воротар Анатолій Лагоцький, кращий півзахисник Сергій Назаренко, кращий захисник Юрій Коштура, ФК «PREVENTION» – кращий нападник Едуард Готра, кращий захисник Іван Зизич, воротар Юрій Антал, півзахисник Павло Волонтир.

Загалом у чемпіонаті Ужгорода з футболу- 2021 змагатимуться 7 команд: окрім двох названих, ще «Медея» (Оноківська ОТГ), «Радванка», «Еко», «Лідер» (Сторожниця) та «Будівельник». Команди зіграють у два кола кожний з кожним, ігри проводитимуть на стадіонах «Авангард» та «Автомобіліст».

У сьогоднішньому матчі гравці «Вопака» не дали суперникам – «Невицькому замку» – жодних шансів і перемогли із розгромним рахунком 7:1.

Уже завтра, 12 травня, о 18.30 на стадіоні «Авангард» зустрінуться «Еко» та «Лідер» , а 13 травня у такий же час, але на «Автомобілісті», зіграють «Радванка» і «Будівельник».

Хто ж стане чемпіоном та призерами футбольного сезону 2021 року, стане відомо восени, повідомили в міськраді.

Матчем команд «Вопак» – «Невицький замок» розпочався сьогодні на стадіоні «Автомобіліст» чемпіонат Ужгорода з футболу...

Опубліковано Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка Вівторок, 11 травня 2021 р.

Нагадаємо, Севідов розповів, чому футболісти "Минаю" відмовлялись виходити на поле проти "Шахтаря".

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська