1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Перша ліга підсумки туру : зустрічайте "Верес" в УПЛ

116
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Упевнений виграш "Вересу" практично гарантує клубу підвищення в лізі. Чому перемога над "Ніколаєвим" виявилася складною. Турнірні розклади і шанси претендентів. Хто складе компанію "Вересу"

Перша ліга підсумки туру : зустрічайте "Верес" в УПЛ

Протистояння в Рівному

24 квітня відбувся ігровий день в Першій лізі. Саме важливе протистояння проходило в Рівному. На місцевому стадіоні "Авангард" походила рубка між хазяями поля і клубом "Миколаїв". Гості перед початком зустрічі відставали від опонента на дванадцять очок.

Чергову перемогу отримав лідер - "Верес" 3: 1 і зміцнив свої позиції на першому рядку таблиці. Про подробиці протистояння клубів ви можете дізнатися на інформаційному порталі Meta.ua. Ми ж постараємося оцінити ситуацію в Першій лізі в цілому.

Боротьба за виживання

Згідно з регламентом змагань, Першу лігу покидають два колективи. Вже за сім турів до завершення першості можна назвати першого невдаху. Першу лігу однозначно покидає херсонський "Кристал". У активі клубу всього шість набраних очок і одна перемога за весь чемпіонат.

Хто складе компанію аутсайдерові доки не ясно. Чотири команди балансують на межі вильоту:

- "Прикарпаття";

- краматорський  "Авангард";

- "Кремінь";

- тернопільська "Нива".

Команди розташувалися на місцях з п'ятнадцятого по дванадцяте. Розділяє опонентів всього три очки. Жаркі битви очікуються до самого останнього туру і передбачити ім'я невдахи складно.

Битва за місця в УПЛ

Відчайдушна боротьба йде на вершині турнірної таблиці. За три заповітні путівки б'ються шість клубів. Головний фаворит - "Верес". "Червоно-чорні" фантастично проводять весняну стадію першості. На їх рахунку сім перемог в семи поєдинках.

Підопічні Юрія Вирта пропустили всього два голи у свої ворота, що говорить про злагоджену оборону. Зробивши ривок, "Ровенчане" очолили таблицю змагання, витримуючи фору в три бали від "Чорноморця", що йде другим.

"Червоно-чорні" мають в активі два відкладені поєдинки з клубами з підвалу таблиці, тому почувають себе впевнено. "Чорноморець" підходить до вирішальних турів змагання з хорошими шансами на підвищення, адже від "Агробізнесу" "моряків" відділяють десять очок.

Набагато складніше виконати завдання на сезон буде "Металістові". У минулому турі "залізні" отримали найважливішу перемогу 1: 0 над аутсайдером, перервавши затяжну серію нічийних результатів. Але відривши від переслідувачів п'ять очок, що обіцяє інтригуючу розв'язку.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber