1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатка стала чемпіонкою України з кікбоксингу WAKO

26.04.2021 16:18 Спорт

22-25 квітня 2021 р. у м.Бровари відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів, який зібрав 1100 спортсменів з 23 областей.

22-25 квітня 2021 р. у м.Бровари відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів, який зібрав 1100 спортсменів з 23 областей.

Про це у мережі Фейсбук розповів Vladyslav Korolovych.

Наша команда KorolovychTeam ОКДЮСШ ФСТ «Україна» в складі Закарпатської області завоювала 13- та 1- медалі, - йдеться в дописі.

Даша Королович перейшла в нову вікову категорію юніори, де достроково з явною перевагою в усіх татамі розділах LC, KL, PF загалом виграла 5 поєдинків та в 5й раз поспіль стала Чемпіонкою України, та виконала норматив КМС з кікбоксингу ВАКО.

Також в новій для себе віковій категорії старші кадети вигравши всі татамі розділи LC, KL, PF та в 3й раз поспіль Чемпіонкою України стала Дарія Яцко. В цій же віковій групі категорією вище в розділах LC, KL Чемпіоном України стала Марія Королович. Серед молодших кадетів з явною перевагою вигравши всі бої в усіх розділах татамі LC, KL, PF в 3й раз поспіль Чемпіоном України стала Поліна Королович. Серед молодших кадетів в розділах LC та PF Чемпіоном стала наша наймодша учасниця команди Гелеш Іветта.

За результатами Чемпіонату України буде сформована молодіжна збірна України на учать в НТЗ та цьогорічному молодіжному Чемпіонаті Європи з кікбоксингу ВАКО, де ми плануємо виступ наших спортсменок!, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 шкіл Мукачева взяли участь у Шкільному громадському бюджеті цього року.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська