1. Новини Закарпаття
  2. >

Завтра «Минай» зіграє з «Дніпром-1»

23.04.2021 16:42 Спорт

24 квітня минайці зіграють свій другий матч на цьому тижні. І знову виїзний. Суперником буде СК «Дніпро-1». Матч відбудеться на стадіоні «Дніпро Арена», що в Дніпрі (стартовий свисток пролунає о 17.00

24 квітня минайці зіграють свій другий матч на цьому тижні. І знову виїзний. Суперником буде СК «Дніпро-1». Матч відбудеться на стадіоні «Дніпро Арена», що в Дніпрі (стартовий свисток пролунає о 17.00

До кінця чемпіонату залишилося всього 4 тури, а закарпатську команду розділяє від зони вильоту всього 1 очко – плюс, у «Руха», який є останнім, ще є гра в запасі. Враховуючи, що на цьому тижні «Минай» програв своїм безпосереднім конкурентам, то тепер кожен матч на вагу золота. І в кожній грі, що залишилося, наші хлопці будуть битися до останнього. Зрештою, назад шляху вже не має.

У «Дніпра-1» своїх турнірних задач наразі немає. Команда, яка закінчила перше коло чемпіонату на останньому місці, в цьому році значно покращила свою гру: виграли 5 з 9 матчів. І всього 1 разу поступилися. Тепер підопічні Ігора Йовічевіча посідають 8 сходинку і мають рівну кількість очок з 7-ою «Олександрією». До 5-го місця, яке дає право грати в єврокубках, досить багато – аж 10 очок.

Тим не менше, у «Дніпра-1» буде своя мотивація на гру з «Минаєм». По-перше, треба в цьому році покращувати домашню статистику – через невдале перше коло у «дніпрян» всього 3 перемоги в 9 матчах. По-друге, підопічні Ігора Йовічевіча будуть прагнути помститися закарпатцям за поразку в 1 колі, яка тоді вдарила по амбіціям дніпровського клубу.

Нагадаємо, що 22 листопада 2020 року «Минай» в грі з цією командою здобув свою другу перемогу в УПЛ – тоді виграли 3:2. Двічі забив Анатолій Нурієв, також дебютним голом на цьому рівні відзначився Василь Пиняшко.

Тому враховуючи ці факти, а також потужну форму «Дніпра-1» і втому закарпатської команди від матчу зі «Львовом» в середу, не важко здогадатися, що на представників Срібної землі чекає надзвичайно складний поєдинок.

У складі «Минаю» дискваліфікованих нема, а у ось у суперників не може зіграти Данило Ігнатенко.

Цікаві факти про матч:

– Це буде 2 офіційна зустріч клубів. Поки що в історії протистоянь перевага за нами – «минайці» в першому колі виграли 3:2.

– У складі «Минаю» грають відразу два екс-гравці «Дніпра-1» – Максим Лопирьонок та Олександра Сніжко. До речі, Лопирьонок сам родом з Дніпропетровської області.

– У складі «Дніпра1» грає улюбленець закарпатської публіки – чемпіон світу U-20 Сергій Булеца. Він – знакова фігура для нашого клубу. Футболіст не тільки народився в 6 км від Минаю (село Коритняни), а й в позаминулому році привозив на наш стадіон Кубок світу U-20 та брав участь в урочистому відкритті Академії «Минаю», повідомляє офіційний сайт закарпатського клубу.

Нагадаємо, що Стартував обласний футбольний кубок 2021: результати змагань

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська