1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Олімпійські ігри в Токіо пройдуть без іноземних уболівальників

38
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Олімпійські ігри в Токіо пройдуть без іноземних уболівальників

Організаційний комітет Олімпійських ігор в Токіо зробив офіційну заяву з приводу фанатів. Так, Олімпіада наступного літа пройде без вболівальників з-за кордону. Причина прийняття цього рішення - ситуація, пов'язана з поширенням коронавірусу.

У комітеті відзначили, що вартість квитків, придбаних іноземцями, буде повернута. Нагадаємо, Олімпійські ігри в Токіо повинні були пройти ще в 2020-му. Однак через пандемію коронавірусної інфекції змагання перенесли на рік.

vseprosport.ru відмічає, що 14 березня в Будапешті завершився етап Кубка світу з фехтування на шаблі. За його підсумками жіноча збірна України посіла 8-е місце в командному турнірі. Це місце не дозволило українкам отримати ліцензію на Олімпіаду в Токіо.

Після завершення Кубка світу Україна в світовому рейтингу займає 6-е місце. А найкращою європейською командою, яка не входить в топ-4, стала Угорщина.

Жіноча збірна України з фехтування на шаблях не кваліфіковані на Олімпіаду вперше в історії. У 2016 році жіноча збірна України завоювала срібло Олімпіади в командній шаблі, а в 2008-му - золото.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber