1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Усик розповів про свою пам'ятну дату

30
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Усик розповів про свою пам'ятну дату

Колишній абсолютний чемпіон світу Олександр Усик (рекорд 18-0, 13 нокаутів) зізнався, що для нього 1 квітня - досить важливий день в житті.

«Сьогодні виповнюється рівно 19 років з того дня, як я почав займатися цим великим видом спорту - бокс. Пожартував, як то кажуть 1 квітня 2002 року, і пішов на тренування. З того дня цей вид спорту став невід'ємною частиною мого життя. Ми багато зробили, але не всі. У нас великі амбіції, і ще багато доведеться попрацювати, щоб досягти запланованого.

За ці 19 років я багато разів чув від інших людей, що я займаюся не тим, що у мене щось не вийде. По відношенню до таких людей потрібно стати глухим. Потрібно слухати тільки тих, хто чогось досяг», - сказав Усик в прямому ефірі у себе в Instagram.

Раніше Metaratings повідомляв, що Усик розглядає варіант з переходом в UFC.

«Мені недавно Дейна Уайт написав, чи не хочу я спробувати себе в UFC. На що я йому відповів: «Send me please sms, I'm ready» ( «Відправ мені, будь ласка, повідомлення, я готовий»).

Так що у мене є багато варіантів. Я займаюся музикою, я танцюю, став початківцям кроссфітером, виховую дітей. Півтора року я не буду чекати, знайду з ким побоксировать», - сказав Усик в інтерв'ю XSport.

До слова, якщо Тайсон Ф'юрі і Ентоні Джошуа домовляться про проведення чемпіонського поєдинку або двох дуелей, український боєць може на тривалий час залишитися без топових зустрічей в рингу. Тому Усик розглядає різні варіанти.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber