1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Україні продовжують працювати до 1000 нелегальних гральних закладів

30
Спорт Без регіону (не видаляти!)

В Україні продовжують працювати до 1000 нелегальних гральних закладів

Кілька років тому в Україні працювало від 10 до 20 тисяч нелегальних гральних закладів, тоді як зараз, завдяки злагодженій роботі правоохоронців, кількість таких точок скоротилася до 1 тисячі, йдеться на порталі “Рейтинг Казино”. Про це розповів радник заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, куратор реформи ринку азартних ігор Борис Баум.

За його словами, він пишається тим, що в Офісі Президента саме йому довірили займатися реформою ринку азартних ігор. 

«Знаєте, я не відмовляюся від своєї ролі локомотива і ініціатора, двигуна всієї цієї реформи (легалізації сфери азартних ігор – «РБ»). Я цим дуже сильно насправді пишаюся! 

Зрозуміло, що без волі президента, прем’єр-міністра і Кабінету міністрів, Верховної Ради і так далі, це зробити було б неможливо. Але без двигуна і ідеолога прозорої системи зробити це було б дуже важко.

Тому я собою пишаюся, цього ніхто не міг зробити 10 років, але ми це зробили. І те, що це буде правильно працювати і почне працювати, я в цьому не сумніваюся. Один факт того, що ми прибрали всі з вулиць – вже реформа. Завдяки волі президента», – каже куратор реформи грального ринку.

Баум переконує, що боротьба з тіньовим сегментом грального бізнесу триває. Наразі в Україні залишилося до 1000 нелегальних закладів, а у момент відкриття першого легального залу гральних автоматів у радіусі кілометра не працюватиме жоден незаконний суб’єкт сфери азартних ігор, обіцяє латвійський бізнесмен. 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber