1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Маріуполь» прийме «Інгулець» не на своєму стадіоні

26
Спорт Без регіону (не видаляти!)

«Маріуполь» анонсував перенесення домашнього матчу 20-го туру УПЛ проти «Інгульця» до Харкова.

«Маріуполь» прийме «Інгулець» не на своєму стадіоні

«У минулий уїк-енд наша команда після практично 7-місячної відсутності повернулася додому - на стадіон імені В. С. Бойко. Матч проти «Миная» відвідали 1 587 вболівальника. Ми дякуємо вам за підтримку.

Весь цей час на нашому рідному стадіоні відбувалася повна реконструкція футбольного поля, яка включала в себе не тільки заміну трав'яного покриття, але і монтаж нової дренажної системи, електричної системи підігріву та сучасного автоматичного поливу.

Така масштабна реконструкція (перша в історії стадіону) трохи затягнулася через незалежні від нас причин, а саме - через аномально холодної для нашого регіону зими.

Тому, як би ми цього не хотіли, але ми змушені наступну гру 20-го туру проти «Інгульця» знову провести на виїзді, в Харкові (на ОСК «Металіст»).

Ми щодня моніторимо стан газону на стадіоні Бойко, але погода (буквально позавчора у нас знову йшов рясний сніг) залишає нам мало шансів і на 21-й тур. Ми дуже розраховуємо повернуться на домашній стадіон хоча б до 22-го туру.

Просимо футбольну громадськість Маріуполя з розумінням поставитися до ситуації, що склалася», - значиться на офіційному сайті« Маріуполя ».

Портал Metaratings повідомляє, що матч з «Інгульцем» відбудеться 3-го квітня, початок зустрічі о 14.00. В рамках 21-го туру «Маріуполь» зіграє домашній матч з «Шахтарем» (10 квітня), а в 22-му турі з «Олімпіком» (17 квітня).

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber