1. Новини Закарпаття
  2. >

Двоє гравців ФК “Ужгород” потрапили у збірну 13-го туру чемпіонату Другої ліги (ФОТО)

22.03.2021 18:55 Спорт

“Ужгород” у 13-му турі впевнено здолав вдома “Волинь-2” з рахунком 3:0. Гол у активі Адріана Пуканича та дубль у виконанні Олега Вишневського.

 “Ужгород” у 13-му турі впевнено здолав вдома “Волинь-2” з рахунком 3:0. Гол у активі Адріана Пуканича та дубль у виконанні Олега Вишневського.

Традиційно 11 найкращих футболістів та тренера визначає “SportArena” разом з ПФЛ, повідомляє пресслужба ФК "Ужгород".

Зокрема, про досвідченого капітана закарпатської команди зазначили, що Адріан Пуканич очолює таблицю “Гол + пас” поточного чемпіонату (у нього сім голів і чотири асисти. “У матчі проти молодих лучан з перших хвилин півзахисник почав використовувати свій козир — гарно поставлений удар, і саме з далекої дистанції Адріан відкрив рахунок (заставши зненацька воротаря). Надалі ветеран не виключався із гри та став співавтором голу Вишневського, коли не зміг, як слід, пробити, зате направив гольову передачу на Олега”, — йдеться у публікації на сайті “SportArena”.

 Щодо Олега Вишневського, то про його дебютний виступ написали так: “25-річний Вишневський останні роки провів у Словаччині, де успішно грав за Кошице та інші місцеві клуби. До часу дебюту в змаганнях ПФЛ він вже набрався досвіду, тож зумів відразу ж посилити одного з лідерів — ФК “Ужгород”. У матчі проти “Волині-2″ Олег забив двічі: спершу через себе в падінні після кутового, пізніше — після скидки Пуканича. Корисно грав на команду, непогано взаємодіяв з новими одноклубниками”, — написали на сайті “SportArena”. 

Нагадаємо, що Юна закарпатка виборола "срібло" чемпіонату України з боксу

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська