1. Новини Закарпаття
  2. >

"Минай" зіграв проти "Олімпіка"

28.02.2021 19:45 Спорт

Цей поєдинок команда "Минай" розпочала зі змінами у складі та за іншої схеми.

Цей поєдинок команда

Перший тайм команда "Минай"почала досить обережно. Підопічні Василя Кобіна розуміли силу суперника і знали наскільки важливо не давати їм простору. «Олімпік» в перші 10 хвилин теж особливо не поспішав до чужих воріт. Перший момент виник саме у гостей – Каргбо протягнув м’яча майже до лицьової, віддав пас на Тейшейру, проте французу не вдалося знову засмутити «Минай» (він забивав нам у першому колі).

Відповідь закарпатців була результативною. Вдалася атака лівим флангом, Малепе точно віддав на Нурієва, Анатолій увірвався у карний майданчик «Олімпіка» і його збивають. Арбітр призначив пенальті, який Нурієв і реалізував! Сьомий гол Анатолія в УПЛ!

На жаль, після голу активізувався «Олімпік». Донеччани посилили тиск на наші ворота, додали агресії в атаці. І їхні дії увінчалися успіхом. З правого флангу послідував точний навіс на камерунця Нкенга  і той ударом головою перекинув Поповича– 1:1.

Після пропущеного  - гра вирівнялися. Було багато боротьби, виграних та програних підборів, пресингу. «Олімпік» мав дві гострі нагоди, але і Попович, і захисники зіграли надійно. Наші же атакуючі дії «олімпійці» вміло переривали ще на підступах до штрафної.  

Так тривало до останніх хвилин тайму. А тоді прийшов наш час. За 3 хвилини до свистка на перерву наше атакуюче тріо Нурієв - Кожанов –Шиндер видало класну атаку: перші двоє вивели останнього на удар, а той прийняв м’яча, розвернувся і пробив – не вистачило зовсім трохи, аби залетіло у дальній кут.

В іншому епізоді ми таки забили. Гравці «Олімпіка» неакуратно зіграли рукою у своїй штрафній під час нашої атаки і арбітр призначив ще один одинадцятиметровий.  Анатолій Нурієв з точки робить дубль – 2:1. Восьмий гол нашого футболіста!

Зрозуміло, що після перерви «Олімпік» мав додати і він це зробив. «Минайці» були готові до такого сценарію і особливо розгулятися технічним форвардам з Донецька не давали. Щоправда, пропустити ми могли – в середині тайму міг забивати Каргбо, але виручив Попович, який вчасно вийшов з воріт.

Команда "Минай" розуміла, що кращий захист – це напад, тому з середини тайму «минайцям» вдалося відсунути гру від своїх воріт. До 80 хвилини вдалося декілька разів протягнути м’яча до чужої штрафної, але не вистачило чи то  останнього удару, чи то пасу і третій забити не вдалося.

А варто було б, тому що догравали ми гру в меншості. Другу жовту заробив герой матчу Анатолій Нурієв, і останні 7-8 хвилин ми повинні були грати в 10-ох. Проте «Олімпіку» не вийшло витиснути з цього максимум. Одна з причин – шокуюча травма Хамелюка. В боротьбі із Шиндером захисник «Олімпіка» невдало приземлився і отримав дуже важку травму. Настільки, що довелося швидкій виїзджати на поле і забирати гравця. Сподіваємося, що у футболіста все буде гаразд.

Очевидно цей епізод вплинув на футболістів суперника, тому що організувати фінальний штурм у них не вийшло. Плюс закарпатці вже не збиралися відпускати свою перемогу. І таки змогли її відстояти навіть у меншості. У підсумку – третій виграш в сезоні і третій вдома!

Завдяки цьому "Минай" залишає останню сходинку в турнірній таблиці і піднімається на 12 місце.

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська