1. Новини Закарпаття
  2. >

Півзахисник ФК“Ужгород” Віктор Ряшко розповів про підготовку до другого кола змагань (ФОТО)

18.02.2021 19:02 Спорт

"Контрольні ігри — це завжди можливість випробувати різні ігрові схеми, взаємодії на полі." - Віктор Ряшко.

Команда проводить тренувальний збір в Ужгороді. Що для тебе найважче під час зимової підготовки?

— Ми з нетерпінням чекали відновлення тренувань — початку зборів, адже після першого кола була досить велика пауза. Ми дуже скучили за тренуваннями. Зазвичай, перші 10-14 днів найважчі, адже потрібно закласти хороший фундамент, а це завжди бігова робота, тренажерний зал і плюс аеробіка. Все це в дворазовому режимі тренувань щодня, тому важко входити, але все це потрібно. Всі у команді працюють з хорошим настроєм. У нас чудовий мікроклімат. Виконуємо всю роботу, що тренерський штаб запланував, всі віддаються на тренуваннях на 100%

.

Команда провела три спаринг-матчі. Що скажеш про гру команди?

— Завжди перші ігри на зборах проходять під навантаженнями. Тренери дають всім зіграти рівномірно, щоб подивитися, хто в яких кондиціях перебуває. Пробуємо награвати різні схеми, які відпрацьовуємо на тренуваннях. Контрольні ігри — це завжди можливість випробувати різні ігрові схеми, взаємодії на полі. Вважаю, що ми провели ці ігри на хорошому рівні, показували хорошу гру.

Що скажеш про завдання на сезон — підвищитися у класі? Які клуби вважаєш головними конкурентами у боротьбі за вихід у Першу лігу?

— Звісно, не секрет, що команда б хотіла підвищитися у класі, маємо хороші для цього шанси. Потрібно добре підготовитися до сезону, а вже у кожному матчі грати виключно на перемогу. Докладемо максимум зусиль задля цього, адже як для гравця і загалом для команди хочеться прогресувати і вийти на кращий рівень. Щодо конкурентів, то тут їх багато, не можу виділити одного, адже вся перша п‘ятірка турнірної таблиці прагне підвищитись у класі. Тому не дивимось на інших і будемо викладатись на всі 100% в кожному поєдинку, щоб вибороти цю путівку для нашої команди.

Джерело: клубна пресслужба

Нагадаємо, шо Львівські шантажисти, що працювали в декількох областях, вимагали кошти за нерозповсюдження інтимного відео (ФОТО)

Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Читайте на ГК:У регіоні вирують пожежі: є загиблі та поранені (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська