1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбулось видовищне та динамічне регбі на снігу (ФОТО)

31.01.2021 19:08 Спорт

В Ужгороді провели традиційний кубок із зимового регбі «UZHSNOW RUGBY-2021”

В Ужгороді провели традиційний кубок із зимового регбі «UZHSNOW RUGBY-2021”

Зимове регбі: цього разу сніг був і, навіть сухий з морозною погодою що не притаманно зараз для української зими. Попри постлокдаунні наслідки ніщо не змогло зіпсувати видовищні спортивні змагання Відкритого всеукраїнського турніру. Цього року в Ужгороді зібралися лише закарпатські команди, враховуючи всеукраїнські карантинні спортивні особливості.



Федір ШАНДОР, президент Федерації регбі та регбіліг Закарпаття, який сам був гравцем на полі в Ужгороді, розповів, що правила регбі на снігу – дещо спрощені. На скороченому полі команда із 5 гравців грає 5 хвилин. Тут заборонені складні силові прийомі, які є у класичному виді цього спорту. Втім, сніжне регбі – не менш видовищне та динамічне. І хоч цьогоріч, на маленький ювілей Кубку UZHSNOW RUGBY-2021 зима снігом нас побалувала. 

Нагадаємо, що Футбольний клуб “Ужгород” провів двосторонній спаринг-матч (ФОТО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська