1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові тривають півфінальні поєдинки чемпіонату області з боксу (ФОТО)

30.01.2021 19:14 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Бої проходять на ринзі навчально-спортивної бази “Закарпаття”.

У першості беруть участь 150 боксерів – від зовсім юних до дорослих. Серед них – 15 дівчат.

“Головне завдання турніру – відібрати перспективних і здібних бійців до збірної області,- каже Голосу Карпат головний суддя змагань Роберт Юраш.- Сьогоднішній день півфіналів – особливий. Адже кожен переможець автоматично включається до кращої боксерської гвардії краю.”

Перед поєдинками основний арбітр провів короткі інструктажі з представниками команд та суддями. Завдання – проводити зустрічі чесно, без грубих порушень і травм, необгрунтованих апеляцій до суддівської колегії.

На чемпіонаті виступають спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Берегова, Виноградова, Хуста, Тячева, Чопа у трьох вікових категоріях – юніори 2005-2006 років народження, юнаки (2007-2008 р.н.) та дорослі до 22 років. Є й фаворити, приміром Дмитро Джалагонія та Акош Івандель з Берегова, які торік стали призерами зональної першості України, де виступали боксери Закарпаття, Івано-Франківської, Львівської та Чернігівської областей. Приємно, що наші хлопці вперше вибороли тут найвищу сходину п’єдесталу.

У Берегові, що славилась колись відомими боксерам, цей вид спорту відродився десять років тому завдяки старанням ентузіаста Василя Тидіра, котрий розпочав тренування у запущеному залі ЗОШ №2, яку закрили. Своїми силами відремонтували частину приміщення, встановили ринг, придбали необхідний інвентар. Нині ж берегівчани – одні з фаворитів змагань.

“Переможці будуть названі завтра, у неділю, 31 січня,- знову ділиться з нами Роберт Юраш. – Сподіваюсь, що зуміємо відібрати талановитих майбутніх бійців збірної Закарпаття.”

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська