1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Капітан закарпатського "Минаю" поділився думкою про прихід Мілевського

26.12.2020 22:21 Спорт

Нурієв зізнався, що йому буде цікаво спостерігати за тим шляхетним футболістом.

Нурієв зізнався, що йому буде цікаво спостерігати за тим шляхетним футболістом.

Капітан Миная Анатолій Нурієв поділився думкою про перехід в команду відомого форварда Артема Мілевського.

"Якщо відверто, то не хочеться робити якісь прогнози щодо того, допоможе Артем Мінаєв, чи ні. Все одно, на мій погляд, позитивного результату домагається команда, як і в невдачі, перш за все, винні самі футболісти.

Однак, переконаний, що наше клубне керівництво запрошуючи Мілевського, все гарненько зважило і це ніякий не піар-хід, щоб привернути увагу до Міна, що він, дійсно, стане одним з лідерів. Тим більше, що і сам Мілевський стверджував, що під час зимових зборів у нього буде можливість добре підготуватися і впоратися з новим викликом.

Звичайно, буде цікаво поспостерігати за іменитим одноклубником під час тренувального процесу, що він додасть креативу нашим діям в календарних матчах. Також важливо, що зі своїм багатим досвідом Мілевський зможе претендувати на роль лідера роздягальні. Це дуже цінно", - наводить слова Нурієва Meta-ratings.com.ua.

Нагадаємо, Мілевський підписав контракт з Міна, розрахований на півтора року. Його зарплата складе близько 3 тисяч євро на місяць.

Раніше Артем Мілевський зазначив, що Минай може стати його останньою командою в кар'єрі.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська