1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські "Карпати" здолали "Реал" з Миколаєва

20.12.2020 12:06 Спорт

Ужгородські гандболістки здолали принципових суперниць.

Ужгородські гандболістки здолали принципових суперниць.

17–18 грудня в Южному відбулися матчі 6-го туру жіночої Суперліги України з гандболу між миколаївським «Реалом» та ужгородськими «Карпатами».

Про це розповів Олег Микита з Карпатсько об'єктиву.

Протистояння цих команд мають принциповий характер. Більшість поєдинків за їхньою участю проходять у цікавій конкурентній боротьбі. Такими вони були і в першому колі змагань. На своєму майданчику закарпатський ГК в напруженій боротьбі виборов чотири очки (перший поєдинок завершився внічию 28:28, а в другому – наші дівчата здобули перемогу рахунком 30:26).

Минулого сезону «Реал» та «Карпати» вели очну боротьбу за срібні медалі. На жаль, ужгородки цей двобій програли й зайняли третє місце. У сезоні 2020/21 «Карпати» роблять усе можливе, аби взяти реванш і повернути собі срібні медалі Суперліги. Щоб стати ближчими до своєї мети, у поєдинках проти миколаївок ужгородки намагалися набрати якомога більше залікових балів.

Перша гра. «Реал» (Миколаїв) – «Карпати» (Ужгород) – 25:30

Друга гра. «Реал» (Миколаїв) – «Карпати» (Ужгород) – 30:37

Результативними кидками в складі команди-переможниці відзначилися Каріна Байрак (9), Вероніка Фучко (6), Анастасія Полєтаєва (6), Каріна Колодюк (6), Яна Готра (4), Христина Сендрей (4) та Аліса Петрів (2).

Завдяки перемогам над принциповими суперницями карпатівки наблизилися до другого місця. Наразі ужгородський ГК відстає від «Дніпрянки» на три залікові бали, однак у нашої команди дві гри в запасі. Тож за втраченими очками саме «Карпати» йдуть другими. А лідерство Суперліги впевнено втримує львівська «Галичанка».