1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболіст з Закарпаття має шанси виграти «золотий дубль» в Угорщині

18.12.2020 13:41 Спорт

Уродженець Закарпатської області Ігор Харатін дуже знайшов своє місце на футбольній мапі світу в Угорщині.

Уродженець Закарпатської області Ігор Харатін дуже знайшов своє місце на футбольній мапі світу в Угорщині.

Харатін, який пограв у свої 25 років за три різні українські клуби – київське «Динамо», харківський «Металіст» та луганську «Зорю», у 2018-му році перебрався до Угорщини, де підписав контракт з флагманом місцевого футболу – «Ференцварошем». І поки що про свій вибір Ігор не жалкує, адже разом з українським тренером клубу з Будапешту – Сергієм Ребровим та декількома іншими українськими легіонерами Харатін є частиною однієї з найбільш успішних епох в новітній історії «Фраді», як називають «Зелено-білих» фанати цієї команди.

Двічі поспіль «Ференцварош» ставав чемпіоном країни, а цьому році навіть вперше за декілька десятиліть пробився до групової стадії Ліги чемпіонів, де у одній групі з «Барселоною», «Ювентусом» та київським «Динамо» хоч і посів останню сходинку, але в більшості матчів виглядав дуже солідно. Великі шанси у «Фраді» виграти титул чемпіона Угорщини і в цьому сезоні. Принаймні, у цьому не сумніваються букмекери. Якщо встановити додаток Бк Леон на андроїд, або зайти на сайт букмекера з іншого пристрою, можна побачити, що в довгостроковій лінії цієї компанії на чемпіонат Угорщини у «Ференцвароша» взагалі немає конкурентів, і коефіцієнт на перемогу команди в першості мізерний – 1.05, що свідчить про високий рівень впевненості букмекера і завоюванні титулу командою.

Пояснення такої віри у «Фраді» дуже просте – команда лідирує у турнірній таблиці сезону, випереджаючи найближчого переслідувача на 6 очок, та ще і маючи при цьому два матчі в запасі, перенесені через участь «Ференцвароша» в Лізі чемпіонів. Окремо відзначимо і те, що команда Харатіна взагалі ще жодного разу не програвала в чемпіонаті!

Також варто додати, що у «Фраді» є шанс виграти і кубок Угорщини, який клуб з Будапешту не завойовував з 2017-го року. На сайті Favoritnr1.com докладніше розповідають про перебіг подій в різноманітних футбольних турнірах та лігах Європи, але якщо коротко, то зараз «Ференцварош» вже у 1/16 фіналу кубкового турніру, і серйозних конкурентів на те, або виграти трофей аналітики у команди не бачать.

Отже, в уродженця Закарпаття Ігоря Харатіна є чудовий шанс розжитися одразу двома трофеями в сезоні 2020/21. А якщо вірити чуткам у ЗМІ, то влітку гравець може отримати ще один «приз» у вигляді запрошення від одного з клубів німецької Бундесліги, які уважно слідкують за прогресом гравця. Та чи схоче Харатін залишати клуб, де він нарешті знайшов шанс не лише бути важливим елементом гри, але і вигравати при цьому трофеї? Непростий вибір, який доведеться зробити вже після закінчення насиченої подіями кампанії.

Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська