1. Спорт

В Ужгороді триває традиційний зимовий передсвятковий турнір з фехтування (ВІДЕО)

17.12.2020 21:20

{youtubes}

Змагання зазвичай є міжнародними, однак через карантинні вимоги, цьогоріч завітали лише гості із інших регіонів України.

Протягом двох днів у СК «Динамо» на фехтувальні доріжки знову вийшли шпажисти та шпажистки. Традиційний зимовий передсвятковий турнір з фехтування триває понад 10 років.

Із дотриманням протиепідемічних заходів турнір відбувався у двох залах та не більше 20 учасників у кожній групі серед юнаків та дівчат.

Змагання серед юнаків та дівчат тривали у 5 вікових групах із обмеженням учасників. Саме тому юних фехтувальників поділили на групи та підгрупи. При цьому, кожен зі спортсменів мав дотримуватися протиепідемічних заходів та мати при собі маску, дезінфектор та ручку для підписання протоколів. Діти проведенню передсвяткового турніру — радіють. Кажуть: це чудова нагода відволіктися.

Передсвятковий турнір має дружній характер та покликаний налагодити спортивні контакти. Так, цього року традиційно на доріжки вийшли і фехтувальники із м. Хмельницький. Переконані: такі змагання — необхідні для популяризації спорту серед дітей.

Спорт — на карантині, однак не зупинився. Саме тому Закарпатська федерація фехтування із дотриманням протиепідемічних заходів продовжує тренування дітей, зокрема, збірників жовто-блакитної команди різних вікових категорій. Якщо епідемічна ситуація покращиться, то уже у 2021-му Ужгород прийматиме Всеукраїнські змагання з фехтування.

Деталі у відео від .

Нагадаємо, Ужгородський "Минай" розірвав контракт з трьома футболістами.

Читайте на ГК:Закарпатець отримав реальний термін за ґратами: відомо, що накоїв
Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)