1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський "Минай" розірвав контракт з трьома футболістами

16.12.2020 23:08 Спорт

Закарпатський клуб залишили Олег Допілка, Олександр Глагола й Едгар Капаррос. На зимову перерву "Минай" пішов на 11-му місці з десятьма очками в активі.

Закарпатський клуб залишили Олег Допілка, Олександр Глагола й Едгар Капаррос. На зимову перерву

Минай припинив співпрацю з трьома футболістами. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Закарпатський клуб розірвав контракт за згодою сторін з Олегом Допілкою, Олександром Глаголою і Едгаром Каппаросом. 

Допілка виступав за Минай з травня 2017 року, коли клуб значився ще аматорським. На професійному рівні провів 33 матчі, у яких забив один гол і виконав три гольові передачі. 

Глагола приєднався до минайців у 2019 році. За цей час він провів 24 поєдинки, у яких забив два голи і зробив п'ять результативних передач. 

Каппарос, у свою чергу, прийшов у Минай влітку цього року, однак так і не провів жодної гри за першу команду, зігравши шість ігор за дубль. 

На зимову перерву Минай пішов на 11-му місці з десятьма очками в активі.

Нагадаємо, два футболісти ФК "Ужгород" потрапили до символічної збірної кола Другої ліги.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська