1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпаття вже не побачить Кубок України в сезоні 2020/21

09.12.2020 16:47 Спорт

Представники Закарпаття завершили свій шлях в головному футбольному кубковому турнірі України.

Представники Закарпаття завершили свій шлях в головному футбольному кубковому турнірі України.

Матчі футбольного Кубку України цього сезону вже не повернуться на Закарпаття, адже дві головні надії регіону в цьому турнірі припинили боротьбу за трофей. Особливо прикро місцевим вболівальникам через те, що і «Ужгород», і «Минай» не були відвертими «андердогами» в тих матчах, які стали останніми для команд в кубковому турнірі. І це було яскраво видно по букмекерським котируванням на матчі, зокрема – тим, що пропонувала гравцям на ставках компанія Паріматч. Ті азартні любителі футболу, які мали можливість скачати Парі матч на андроїд за допомогою зручного додатку цієї букмекерської компанії уважно слідкували за рухом коефіцієнтів на матчах представників Закарпаття. І всі показники говорили якщо не на користь «Ужгорода» та «Миная», то принаймні і не свідчили про суттєву перевагу їх суперників.

Але не завжди перед матчеві сподівання збігаються з тим, що відбувається безпосередньо на футбольному полі, або іншому майданчику для гри, і спортивні ставки є яскравим прикладом такого явища, як різниця в очікуваннях та реальності. От і «Ужгород» з «Минаєм» не виправдали надій, які на них покладали фанати та букмекерські аналітики. «Містяни» припинили свій шлях в кубковому турнірі вже у другому раунді, програвши представнику Першої ліги – «Агробізнесу» з Волочиська. За грою підопічні Володимира Васютика нічим не поступалися вищому за рівнем дивізіону супернику, проте швидко пропущений гол (вже на 10-й хвилині) виявився для «Ужгорода» складною перешкодою на шляху до позитивного результату.

Що стосується «Миная», то цей закарпатський колектив вибув з боротьби за кубок країни вже у четвертому раунді. Підопічні Василя Кобіна, як і сусіди з «Ужгорода», пропустили швидкий гол на старті гри (вже на 6-й хвилині), але на відміну від «Містян», не лише не зуміли відповісти на взяття власних воріт, але і змушені були ще двічі витягувати м’яч з сітки.

Таким невтішним видався розіграш Кубка України для Закарпаття у сезоні 2020/21. І це після дуже вдалої кампанії, яку провів «Минай» сезоном раніше, дійшовши аж до півфіналу, де ужгородці програли лише майбутньому переможцю – київському «Динамо».

Можливо, наступний розіграш кубку буде більш вдалим для закарпатських команд, які стабілізують власну турнірну ситуацію в своїх дивізіонах чемпіонату, а також попрацюють над глибиною складів, що є дуже важливим фактором в кубкових успіхах. А поки що вболівальникам футболу з Ужгорода залишається спостерігати за тим, як Кубок України розіграють представники інших українських регіонів.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська