1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У п’ятому турі чемпіонату Берегівського району з футболу один з арбітрів вийшов на поле “під мухою” (ФОТО)

05.10.2020 22:26 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Фаворити першості утримують позиції.

Із 15 очками в активі продовжують лідирувати великобактяці , які у звітному турі перемогли суперників з Кідьоша – 2:0. Три залікові бали записали собі й великобийганьці, які провели три “сухі” м’ячі у ворота “Талісмана” з Великих Берегів – 3:0. Вони разом з “Берегвідейком” ділять 2-3 місця в турнірній таблиці, маючи в “торбині” по 13 очок.

Центральним матчем туру, безперечно, був поєдинок між ФК “Велика Бийгань” та ФК “Талісман” В.Береги. До цього часу клуби розділяли три очки і в разі перемоги березькі футболісти могли зрівнятися з суперником. Проте, останній був сильнішим і зумів провести у сітку воріт “Талісмана” три “сухі” м’ячі. Два рази відзначився Акош Бакша, забивши красень-гол з “шістнадцятки” прямо в “дев’ятку”. Запам’ятався і удар головою Норберта Гіді, який технічно замкнув головою подачу з кутового.

І тут слід відмітити не зовсім адекватні дії на полі головного арбітра зустрічі Юрія Поповича. По-перше, він резонно і не зовсім роздав понад 10 “гірчичників”, а трьох гравців Великих Берегів вилучив з поля. При цьому за одне й те саме порушення одних (бережців) карав жовтою карткою, а великобийганьців – ні. Звичайно, це викликало нездоровий ажіотаж серед вболвалівальників та наставників “Талісмана”, що у свою чергу позначилось нервозністю серед гравців. Після матчу виявилось, що від судді попахувало алкоголем, то його дії на полі стали дещо зрозумілішими. Головний тренер Великих Берегів Бертолон Нілош заявив, що писатиме протест на суддівство Юрія Поповича.

У п’ятому турі відзначився трьома забитими голами Андрій Сливка з “Берегвідейка”, які провів у ворота “Перехрестя”. Гості зуміли відповісти лише одним – 3:1. Бадалово мінімально здолало Запсонь – 1:0.

Розгромний рахунок зафіксували у зустрічі ФК “Мужієво” та ФК “Квасово”. Новостворена команда Тіберія Дерцені “розписалася” в сітці суперника 11 (!) разів, а загалом шкіряний за п’ять турів у воротах квасівчан побував 41 раз. З нульовим балансом вони й замикають турнірну таблицю.

Нагадаємо, у Виноградові пошкодили вуличний газопровід.

Читайте на ГК:“А за цю помилку хтось відповідатиме?”: курйозна ДТП на Берегівщині викликала хвилю емоцій в мережі (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Нічна пожежа на Закарпатті: сім’я врятувалася в останню мить (ФОТО)
Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська