1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

До Ужгорода на турнір з'їхались 300 фехтувальників: стали відомі результати

10.03.2020 14:03 Спорт

Майже 300 фехтувальників змагалися на закарпатському етапі Всеукраїнської дитячої ліги

Майже 300 фехтувальників змагалися на закарпатському етапі Всеукраїнської дитячої ліги

У другий день на доріжки вийшли дівчата та хлопці у двох вікових групах: 2005-2008 рр.н. та 2009-2010 рр.н., повідомив ПроЗахід.

Серед юних дівчат перемогу святкувала вихованка Львівської академії фехтування Аліна Дмитрук. Срібло і дві бронзи повезуть до Києва вихованки клубу «Вершина»: другою стала Домініка Феденко, третє місце розділили Маргарита Ангарська та Марія Мальчевська. Дві сестрички Поліна та Ксенія Васильченко (із ДЮСШ №1 Ужгорода) увійшли до ТОП-8 і посіли 6 та 8 сходинки відповідно.

У цій категорії, але серед хлопців, переміг Костянтин Богач із Києва, другий також киянин Арсеній Карапиш. Бронзу поділили харків’янин Усама Абу-Одех та Олександр Стабніков із Києва. До ТОП-15 увійшов і ужгородець Марк Шаркезі (ОК «ДЮСШ»).

Львів’янка Анна Максименко (ЛАФ) обійшла усіх суперниць серед 2005-2008 рр.н. і завоювала золото турніру. Срібло у Софії Лукаш із Харкова. На третій сходинці опинилися Тетяна Вертиванова (Київ) та Валерія Білоус-Ґріджак (Львів). Шостою тут стала Анастасія Русин із Ужгорода (ДЮСШ №1), а дев’ятою Ксенія Куштан (ужгородська ОК ДЮСШ «Динамо»).

Кияни Марк Августин та Матвій Ломоносов боролися за перемогу у категорії хлопців 2005-2008 рр.н. У підсумку чемпіоном турніру став Марк, а у Матвія — срібло. Бронзові нагороди розділили ужгородець Антон Горецький (ОК ДЮСШ «Динамо») та Віктор Мельник із Хмельницького.

Усі спортсмени отримали необхідні залікові пункти, аби після завершення усіх етапів Всеукраїнської ліги якнайкраще відфехтувати у великому фіналі (який наприкінці сезону відбудеться у Києві).

Повний фотозвіт на сторінці Федерації фехтування Закарпаття за посиланням.

Олександра Артюхіна

Нагадаємо, "Сокіл" Кінчеш - переможець Зимової першості Ужгородщини-2020

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська