1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Сокіл" Кінчеш - переможець Зимової першості Ужгородського району 2020

09.03.2020 18:27 Спорт

У неділю, 8 березня, на стадіоні ГСК Камелот відбувся фінал Зимової першості Ужгородського району з футболу.

У неділю, 8 березня, на стадіоні ГСК Камелот відбувся фінал Зимової першості Ужгородського району з футболу.

Гра за 3 місце

УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 - «Олімпік» Коритняни 3:3 (5:3 по пен.)

Гра видалася досить цікавою. Молоді футболісти з перших хвилин пішли в атаку, забили досить швидкий гол і мали ще декілька хороших моментів. На перерву команди пішли з рахунком 3:1. 

У другому таймі зінедінівці дещо підсіли, а більш досвідчені коритнянці зуміли зрівняти рахунок. Під завісу матчу був призначений пенальті у ворота Коритнян за гру рукою у штрафному майданчику. Однак равець ДЮШФ не реалізував одинадцятиметровий, голкіпер  виявився на місці. Матч закінчився з нічийним рахунком. У серії пробиття пенальті фортуна була на боці молодих спортсменів.

Фінал

«Сокіл» Кінчеш - «Лідер» Сторожниця 4:3

Зустрічалися майже однакові за класом команди - це срібний призер минулого чемпіонату Ужгородського району та учасник першості області.

Уже на перших хвилинах ігри Сторожниця виходить вперед і ще мала декілька шансів для голу. Сокіл в обороні не відсижувався і теж гостро атакував. На перерву команди пішли за рахунку 2:2. 

У другому таймі атакувала команда Сторожниці, а на контратаках забивала команда Кінчеша. За п'ять хвилин до закінчення матчу рахунок був 4:2. У Лідера були теж непогані моменти, які  зуміли відквитати один мяч, але на більше їх не вистачило часу. У підсумку перемога на стороні Сокола. 

Усі команди були нагороджені дипломами, а тренери та президенти грамотами.

Грамотами нагороджені президент «Олімпік» Коритняни Роланд Цебер, тренер Микола Калабіга, президент УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 Олександр Роман, тренер Олексій Полянський, президент «Лідер» Сторожниця Тиберій Мальованець, тренер Андрій Пацкань, президент «Сокіл» Кінчеш Степан Боднар, тренер Іван Криса.

Нагороджені грамотами та призами кращі гравці зимової першості. У Сторожниці - Степан Савко, у Кінчеша - Іван Корпош, у Зінедіну - Юрій Дідо, у Коритнян - Дмитро Зубанич.

За третє місце нагороджено кубком УДЮСШ-ДЮШФ Зінедін-U-17, друге місце - «Лідер» Сторожниця, а красенем кубком - переможця зимової першості Ужгородського району «Сокіл» Кінчеш.

Василь Хмельницький, "Лобда"

Нагадаємо, "Ужгород" та МФА перемагають у товариських зустрічах

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська