1. Новини Закарпаття
  2. >

Два закарпатці феєрять у молодіжних складах "Динамо" (ВІДЕО)

29.04.2019 11:47 Спорт

В останньому турі молодіжного та чемпіонату дублерів закарпатці синхронно відзначились голами.

В останньому турі молодіжного та чемпіонату дублерів закарпатці синхронно відзначились голами.

У п’ятницю, 26 квтіня, у рамках 21-го туру чемпіонату України серед команд U-19 київське «Динамо» грало в Запоріжжі з луганською «Зорею». Матч видавя напруженим і щедрим на голи з обох сторін. Початок цьому покалв мукачівець Крістіан Біловар - на 3-й хвилині підопічні Ігоря Костюка вийшли вперед, коли після закидання до карного майданчика господарів м’яч прилетів до Біловара, й центральний захисник «Динамо» з близької відстані пробив повз голкіпера. У підсумку кияни виграли 3:2. Всі 90 хвилин відіграв й інший мукачівець воротар Руслан Нещерет.

Вже наступного дня у поєдинку дублерів Арсеналу та Динамо героєм зустрічі став ужгородець Сергій Булеца, який своїм дублем приніс перемогу динамівцям 3:1. В середині другого тайму Булеца підхопив м'яч на лівому фланзі, увірвався в штрафну і пробив повз голкіпера, провівши другий гол своєї команди. На 73-ій хвилині закарпатець реалізував пенальті. А під завершення поєдинку міг оформити хет-трик, але він не зумів переправити м'яч у ворота після потужного удару Рязанцева і сейва голкіпера, повідомляє ФК Динамо Київ.

Читайте на ГК:Нагороджено медаллю «Хрест Свободи»: митрополит Київський і всієї України ПЦУ нагородив начальника Закарпатського ОТЦК та СП (ФОТО)
Читайте на ГК:Звичний ще бабусям і дідусям нинішніх школярів: графік літніх канікул змінили
Читайте на ГК:В небезпеці важливий об'єкт: закарпатцям слід готуватись до ядерної загрози
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська