1. Новини Закарпаття
  2. >

ФК «Минай» в 4-му турі Зимової першості Закарпаття здобув чергову перемогу

01.03.2018 18:44 Спорт

Четверта перемога, здобута у четвер з рахунком 4:0. Все як «книжка пише». ФК «Минай» в 4-ому перенесеному через карантин турі Зимової першості Закарпаття здобула чергову перемогу.

Четверта перемога, здобута у четвер з рахунком 4:0. Все як «книжка пише». ФК «Минай» в 4-ому перенесеному через карантин турі Зимової першості Закарпаття здобула чергову перемогу.

В перший день зимової весни чемпіони області «приймали іспит» у команди СДЮСШОР U-17.

ФК «Минай» знову виставив бойовий склад, хоч і без ряду основних гравців. Нарешті повернувся в основу після хвороби Олег Допілка, який разом з Образцовим склав пару центрбеків. У воротах Андрія Поповича замінив Владислав Сидоренко. На флангах оборони знову в основі вийшов Федак на пару з Бецою, в опорній зоні вже не вперше зіграв Корнутяк. В центрі півзахисту зв’язку Вагін – Мирончук доповнював Шпак. Обов’язок забивати вже другу гру поспіль було покладено на Микуляка, якому допомагав Піняшко.

І знову тренерський крок з Микуляком на вістрі зіграв свою роль. Вже друге поспіль капітан команди не йде з поля без забитих голів. І саме він фактично вирішив долю цього поєдинку.

Перший гол забив у своєму улюбленому стилі – з 20-ти метрів поцілив м’яча у ближню дев’ятку зі штрафного.

За 8 хвилин знову Микуляк асистував зі стандарту і м’яч, після поправки від Образцова, знайшов Допілку, який у боротьбі із захисником СДЮСШОРа відправив його у ворота. Блискуче повернення Олега!

Ще через 5 хвилин Микуляк зіграв вже класичного центрфорварда і замкнув фланговий крос Василя Беци – 3:0 і з таким рахунком команди пішли на перерву.

Зрозуміло, що ні про яку інтригу мова вже не йшла. Особливо після того, як на 44-ій хвилині Василь Пиняшко впритул розстріляв голкіпера СДЮСШОРа 4:0. Після цього моменту тренер Ігор Харьковщенко почав проводити звичну ротацію складу і темп гри трохи впав.

Цікаво, що й суперники мали свої моменти – по разу в кожному таймі. Проте варто в цій ситуації похвалити Владислава Сидоренко, який підтримав свого колегу Андрія Поповича і зробив все, аби «Минай» в цьому турнірі поки не пропускав.

У підсумку 4:0 і Минай одноосібно очолив свою підгрупу.

Читайте на ГК:"Тероризують одну із вулиць": на Закарпатті забили на сполох (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті чатує небезпечна хвороба серед дітей: що важливо знати батькам
Читайте на ГК:"Військові стали рабами й залежать від влади?": на Закарпатті обговорюють одне із важливих й доленосних питань
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська