1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві пам’ятним турніром ім. Володимира Гвоздьо відкриють сезон петанку

18.03.2017 21:10 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Мукачево традиційно відкриває сезон петанку турніром пам’яті одного з засновників Мукачівського петанк- клубу – Володимира Гвоздьо. 

Мукачево традиційно відкриває сезон петанку турніром пам’яті одного з засновників Мукачівського петанк- клубу – Володимира Гвоздьо. 

Про це Голосу Карпат розповів президент Мукачівського петанк-клубу Юрій Кравчук.

Традиційний відкритий турнір відбудеться вже на наступних вихідних, у суботу, 25 березня. Гратимуть так звані тет-а-тет-и.

"Володимир Гвоздьо - це людина, яка дуже багато встигла зробити для Мукачева за своє життя. Тому вшанування його імені турніром - це найменше, чим громада міста може йому віддячити. Стосовно формату турніру - швидше за все, це будуть індивідуальні змагання тет-а-тет. Зазвичай на наші змагання приїжджають 20-30 професійних гравців. Хочу звернути увагу новачків - не треба боятися того, що ви завідомо програєте - атмосфера турніру надзвичайно дружня, і досвідчені гравці з радістю діляться досвідом з тими, хто перший раз взяв кулю в руку. Результатами мало хто переймається - головне, це відчуття приєднання до європейських традицій. Тому якщо ви прийдете 25 березня на турнір у парк Перемоги і вирішите спробувати - за кілька хвилин ви зрозумієте правила і запам’ятаєте це на все життя", - розповів Голосу Карпат Юрій Кравчук.

Нагадаємо, як повідомляв ГолосКарпат раніше, у Мукачеві пройшов міжнародний турнір з петанку "Святий Мартин 2016". 

Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська