1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Тячівці стали чемпіонами світу зі змішаних єдиноборств

24.05.2016 10:10 Спорт 286

12-15 травня у львівському Палаці спорту пройшов Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА, в якому брали участь спортсмени з 13-ти країн: України, Сербії, Словаччини, Азербайджану та інших.

Тячівці стали чемпіонами світу зі змішаних єдиноборств

Закарпатську область на турнірі представляли 13 спортсменів клубу «Інфайтер» (м.Тячів), керівником та тренером якого є майстер спорту України, голова Тячівської міської та районної федерації хортингу  Михайло Бучак, повідомив портал Дружба.

Незважаючи на те, що тячівці були дебютантами на змаганнях світового рівня, все ж виступили достойно  і показали відмінні результати. 
Всі учасники повернулись додому з нагородами. Зокрема, дворазовим чемпіоном став Олександр Павлюк з Буштина, чемпіонський титул та бронзову нагороду у двох різних категоріях здобув руськополівець Іван Мельник. Чемпіоном, а також срібним та бронзовим призером став тячівець Вадим Думнич. Дворазовим срібним призером з ММА став Орест Приставський з Руського Поля.

Чемпіонство здобув і суперваговик  Василь Гайналій, який виборов нагороду у суперника, важчого за нього на 40 кг. 
Також на змаганнях не було рівних  тячівцю Олександру Гайналію. Срібним та бронзовим призером турніру став Іон Поп, срібними – Денис Катреняк, Віктор Рожі, бронзовими призерами – Василь Бедей, Сергій Дебич та Антоніо Апшай.

Чемпіонкою напередодні свого 14-ліття стала і єдина дівчина, яка була у складі команди, – тячівчанка Софія Шелевер. 

Н.МАДЖАРА.

Найсвіжіші новини: