1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські кікбоксери здобули золото на змаганнях у Словаччині / ФОТО

01.02.2016 08:37 0 Спорт
 

Закарпатська збірна з кікбоксингу відкрила спортивний рік у Словаччині, де зайняла призові місця, знову привезла додому нагороди.

Кікбоксери краю учора взяли участь упершому етапі турніру Словацької ліги з кікбоксингу, що відбувся у словацькому ‪‎Прешові‬. Цей турнір порадував фанатів яскравими поєдинками не тільки досвідчених бійців, а й молодих талановитих кікбоксерів.

Найкращі результати показали такі спортсмени: Данієль Агій у категорії до 42 кг поінт файтинг провів 3 бої та зайняв 2 місце, в лайт- контакті провів 2 поєдинки зайняв 3 місце. Іван Зарева провів у лайт контакті 2 бої і зайняв 1 місце. Петро Панкулич у вазі до 74 кг у розділі кік-лайт провів 2 бої і зайняв 2 місце, в кік лайті зайняв 3 місце. Артем Колечко в категорії до 84 кг в став переможцем турніру. Поліна Мухлиніна посіла 3 місце у лайт-контакті у ваговій категорії до 55 кг

Відзначимо, що серед учасників ‪oloOpenligySZKB‬, було багато зарубіжних бійців зі Словачиини, Польщі та інших країн. Загалом понад 300 спортсменів. Українську збірну представляли вихованці СК Іппон.

Як повідомив голова федераціі кікбоксингу в Закарпатті Анатолій Перцев, спортсмени зараз активно тренуються, адже збірна нашої області вже в березні візьме участь в чемпіонаті ‪‎SLOVAK‬-OPEN, 19-20 лютого, який відбудеться у місті Банська-Бистриця, повідомило Закарпаття Спортивне з посиланням на СК Іппон.

Читайте на ГК:Карколомна автотроща на трасі "Київ-Чоп": відомо, де перекрито рух
Читайте на ГК:Гуманітарна допомога для відновлення України: через митницю Закарпаття доставлено понад 236 тисяч тонн гумвантажів
Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська