1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Закарпатські кікбоксери здобули золоті медалі на турнірі в Польщі

07.12.2015 09:55 Спорт 355

Цими вихідними в Польщі, в місті Новий Сонч, відбувся міжнародний турнір з кікбоксингу, в якому взяли участь 300 спортсменів, які представляли команди Польщі, Словаччини, України.

Закарпатські кікбоксери здобули золоті медалі на турнірі в Польщі

Команду України представив ужгородський клуб кікбоксингу "Іппон" у складі 4 спортсменів (Артем Колечко лайт-контакт до 89кг, Михайло Маклош поінт і лайт контакт до 42кг., Іван Зарева поінт-лайт контакт до 42кг, Володимир Перцев поінт-лайт контакт до 63 кг, повідомив Закарпатський кореспондент.

Наша команда повернулася з двома золотими, однією срібною і двома бронзовими медалями.

"На турнірі було жарко. У другий день змагань в бій вступили дорослі спортсмени.В категорії до 94кг в лайт-контакті заявилися 5 бійців з Кракова, Новий Сонч це поляки і наш ужгородець майстер спорту України іппоновец Артем Колечко. Артем протягом 1, 5:00 провів 3 поєдинки. У всіх переміг і зайняв 1 місце в міжнародному турнірі на Кубок мера міста. Ми завоювали за 2 дні 2 золоті медалі це Малош Михайло серед кадетів до 42кг і Артем Колечко до 94кг серед дорослих. Володимир Перцев серед юніорів до 63 кг срібна медаль і 2 бронзи ", - повідомив президент Федерації кікбоксингу Закарпаття, старший тренер СК" Іппон "Анатолій Перцев.

Найсвіжіші новини: