1. Новини Закарпаття
  2. >

Завершились футбольні матчі 11-го туру ДЮФЛ Закарпаття

25.11.2015 20:00 Спорт Ексклюзив

До вашої уваги підсумки перенесеного матчу 8-го туру та завершальних матчів 11-го туру в віковій групі 2001-2002 років народження, Західної зони ДЮФЛ Закарпаття. Чотири поєдинки відбулись в один день.

До вашої уваги підсумки перенесеного матчу 8-го туру та завершальних матчів 11-го туру в віковій групі 2001-2002 років народження, Західної зони ДЮФЛ Закарпаття. Чотири поєдинки відбулись в один день.

Головна сенсація сталась у центральній битві 11-го туру, що відбулась у Великому Березному. Гості мали здобувати впевнену перемогу в 2 голи, та горяни провели свій кращий домашній поєдинок чемпіонату, який трохи перевершив їх феєричну звитягу 3-го туру над «Пегасом-ЗОШ 19». Гол Юрія Цифри дозволив «ДЮСШ Великого Березного» досягти суттєвого прогресу в загальній таблиці: за втраченими балами клуб випередив «ДЮСШ Чоп» і піднявся з 7-го на 6-е місце, а за здобутими пунктами залишив позаду, крім колективу з прикордонного містечка, ще й «Сузір’я».

Досить несподівано завершився й один із двох найконкурентнішим матчів 11-го туру в Перечині, де все мало завершитись унічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги гостей. Та перечинці провели свій кращий матч чемпіонату, який трохи перевершив їх пам’ятну домашню звитягу 7-го туру над «ДЮСШ Волівця». Звитяга дозволила «ДЮСШ Перечина» в загальній таблиці випередити «ДЮФК Мукачево» за здобутими та втраченими балами.

Трохи більшого ми очікували від «Колоса» та «Карпат». «Колоскові» в центральній перенесеній битві 8-го туру, який вважався також одним із центральних двобоїв першого кола та одним із трьох найконкурентніших матчів дня, мав грати внічию. Трохи мешою була ймовірність мінімальної перемоги «СДЮШОР Ужгорода». Завдяки перемозі фаворит із обласного центру досяг суттєвого прогресу в загальній таблиці: за здобутими балами клуб випередив «Колос», а за втраченими пунктами залишив позаду себе «ДЮСШ Ужгородського району» і піднявся з 2-го на 1-е місце.

«Карпати» у непересічному двобої, який вважався одним із двох найконкурентніших у 11-му турі, мав грати внічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги «ДЮСШ Волівця». Гол Богдана Іванова дозволив горянам у таблиці домашніх матчів досягти суттєвого прогресу в таблиці домашніх матчів: за втраченими балами клуб випередив «ДЮСШ Ужгородського району» й піднявся з 4-го на 3-е місце, а за здобутими пунктами залишив позаду, крім команди з Ужгородського району, ще й «ДЮСШ Великого Березного» та «Карпати» й стрибнув із 6-ї на 3-ю сходинку.

Результати перенесеного матчу 8-го туру та завершальних ігор 11-го туру: «Колос» Мукачівський район –«СДЮШОР Ужгород» – 0:1, «ДЮСШ Великий Березний» – «ДЮСШ Ужгородський район» – 1:1, «ДЮСШ Воловець» – «Карпати» Мукачево – 1:0, «ДЮСШ Перечин» – «ДЮСШ Чоп» –1:0,

Турнірне становище після перенесеної гри 8-го туру та завершальних матчів 11-го туру: «ДЮСШ Ужгородський район» – 28 очок (різниця голів – 50:6), «СДЮШОР Ужгород» – 27 (52:4), «Колос» – 25 (38:6), «Карпати» – 16 (25:15), «ДЮСШ Великий Березний» – 15 (16:10), «ДЮСШ Чоп» – 15 (20:16), «Сузір’я» Свалява – 15 (12:22), «ДЮСШ Воловець» – 13 (12:15), «ДЮСШ Перечин» – 11 (14:33), «ДЮФК Мукачево» – 8 (16:25), «Пегас-ЗОШ 19» Ужгород – 6 (12:40), «Соколята» Мукачево – 0 (1:76), у «Колоса» та «Карпат» на матч більше за решту колективів.

Євген Свищо для «Голосу Карпат»

Читайте на ГК:На Закарпатті - аварійні відключення: в яких районах будуть без світла?
Читайте на ГК:Водолази шукають тіло: на Закарпатті бурхливою течією віднесло людину
Читайте на ГК:"Підводний флот на Закарпатській Тисі": мережу Фейсбук "розривають емоції" щодо річкового порту у регіоні

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська