1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні футболісти Мукачева стали чемпіонами області

23.11.2015 20:02 Спорт

У цьогорічному сезоні команда "Мукачево" провела 22 футбольних матчі. В активі 16 перемог, 1 нічия та 5 поразок. Забито у ворота суперників 58 м’ячів.

У цьогорічному сезоні команда

За підсумками чемпіонату області юні мукачівці знову стали чемпіонами Закарпаття.

З цієї нагоди в міській Ратуші відбулося вшанування переможців. Міський голова вручив переможцям обласної першості, їх тренерам Іванові Фізеру та Золтану Сільваші золоті медалі, грамоти і грошові премії.

Також присутніх привітав заступник голови федерації футболу Закарпаття, голова Мукачівської міської федерації футболу Віктор Наскалов і вручив Почесні грамоти, зокрема, президентові ДЮФК «Мукачево» Вікторові Ряшко.

Зазначимо, що дитячо-юнацький футбольний клуб “Мукачево” існує вісім років (офіційно заснований в лютому 2007 року). У клубі нараховується 9 вікових груп. За свою історію вихованці клубу ставали чемпіонами дитячо-юнацької футбольної ліги України, двічі срібними призерами  дитячо-юнацької футбольної ліги України, срібними призерами Всеукраїнських змагань на призи клубу “Шкіряного м’яча”, постійні переможці Закарпатської дитячо-юнацької футбольної ліги в різних вікових групах. Вихованці клубу грають за молодіжну збірну України та в провідних клубах прем’єр-ліги України. 

Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська