1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Юні боксери Іршавщини взяли участь у Відкритому турнірі з боксу присвяченому Дню Ужгорода

28.09.2015 14:39 Спорт 290

В обласному центрі нещодавно відбувся «Відкритий турнір з боксу присвячений Дню Ужгорода».

Юні боксери Іршавщини взяли участь у Відкритому турнірі з боксу присвяченому Дню Ужгорода

В ньому прийняли участь команди міст Закарпаття, а також були запрошені команди з інших міст України: Івано-Франківська та Маріуполя. Кожна команда складалася з 5 учасників. Слід зазначити, що прийняла участь у зазначених змаганнях і команда з Іршавщини. Під керуванням тренера Івана Ковача у турнірі район представляли четверо боксерів у віковій категорії 2003-2004 року народження: Лелітка Іван, Мельнишин Зіновій, Трикур Олександр та Юрій Ряска 2000 року народження.

Першими за результатами турніру стали Юрій Ряска та Лелітка Іван, другі місця вибороли Мельнишин Зіновій та Трикур Олександр.

Як зазначив тренер команди боксерів з Іршавщини Іван Ковач:

-​ «Це далеко не весь склад нашої команди, тому , на жаль, не маємо можливості розкрити всі свої вміння, адже турніри проводяться дуже рідко, приходиться їздити у інші області, а це потребує великих фінансових затрат».

Та все ж, команда боксерів з Іршавщини разом з тренером дуже вдячні всім організаторам змагань «Ужгородської федерації боксу» та Управлінню молоді та спорту за підтримку, а також за хорошу організацію надзвичайно потрібної роботи у галузі спорту.

Найсвіжіші новини: