1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юні футболісти Іршавщини стали чемпіонами Закарпаття / ФОТО

240
Спорт Новини Іршави

Сьогодні на центральному міському стадіоні відбувся фінал Чемпіонату області з футболу під егідою ДЮФЛ сезону 2014-2015 років серед команд СДЮШОР, ДЮСШ, ФК, СК та ФСТ.

Вікова категорія гравців 2003 – 2004 роки народження - інформує Іршавська міська рада.

На полі зустрічалися команди Іршави, Мукачівщини, Ужгородщини та Свалявщини. Гравці продемонстрували прекрасний футбол, щирі емоції та переживання. Діти викладалися на повну, бажання перемогти брало верх над втомою та виснаженням від спеки. Старання принесли свої результати.

Кубок переможців гідно прийняли юні Іршавчани. Приз за перше місце в Чемпіонаті області нашим спортсменам вручив заступник міністра молоді і спорту Ярослав Войтович.

Другу сходинку посіла команда Ужгородського району. Третіми цього року стали мукачівці. Всіх учасників було нагороджено медалями та цінними подарунками. Не залишили поза увагою і тренерів та арбітрів матчу, а також відзначили кращих гравців у номінаціях «Кращий захисник», «Кращий воротар».

Гравців вітали з перемогою та закінченням футбольного сезону заслужений майстер спорту, екс-динамівець Василь Рац, голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур та влада Іршавщини.

 

Читайте також: