1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді працівники ЗМІ змагатимуться у міні-футболі

315
Спорт Новини Ужгорода

4 червня в Ужгороді журналісти області традиційно зберуться на спортивних майданчиках, щоб дізнатись, хто сильніший у міні-футболі.

В Ужгороді працівники ЗМІ змагатимуться у міні-футболі

Турнір присвячено пам’яті видатних закарпатських футболістів: Карла Олага та Дмитра Калинича, які першими почали готувати матеріали для ЗМІ про футбольні події краю.

Ідея проведення єдиного в Україні турніру з футболу серед працівників мас-медіа належить відомому спортивному журналісту Закарпаття – Василю Гаджезі. Проект підтримали і протягом 14-ти років проводять обласна організація профспілки працівників культури спільно з обласною радою ФСТ «Україна» та обласною організацією Національної спілки журналістів України. Минулого року приєдналось також Закарпатське відділення НОК України. А нині, до святкового турніру долучилась і Федерація футболу Закарпаття, яка цього року відзначає 70-річчя свого заснування. Тож, на урочистому відкритті ФФЗ планує нагородити почесними грамотами журналістів, які протягом років докладали максимум зусиль, аби про аматорській футбол Закарпаття дізналось якнайбільше шанувальників гри мільйонів.

На майданчиках традиційно змагатимуться футбольні команди ЗМІ. Як зазначають організатори, у турнірі можуть взяти участь працівники редакцій, члени їх сімей, а також активні дописувачі.

Місце проведення: Закарпатська обласна ДЮСШ Ужгорода (с/к «Юність», відкритий футбольний майданчик).

Урочисте відкриття турніру: 4 червня, о 14.30.

За матеріалами видання Трибуна.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber