1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

ГК «Карпати» достроково стали срібними призерами ЧУ з гандболу серед жіночих команд Суперліги

22.05.2015 20:24 Спорт 290

В Ужгороді відбувся матч за друге місце в жіночій Суперлізі з гандболу. Зустрічались триразовий чемпіон України ужгородські «Карпати» та херсонська «Дніпрянка»

ГК «Карпати» достроково стали срібними призерами ЧУ з гандболу серед жіночих команд Суперліги

Дніпрянка потужно почала гру, але вже в другій половині першого таймі трохи здала. А вже в другій половині зустрічі ужгородки дотисли суперника. В другому таймі гравчині «Карпат» дуже вільно почували себе на майданчику. Маючи перевагу в 12 м’ячів, тренер «Карпат» дав можливість молодим гравцям проявити себе. Завершилась гра з рахунком 34:23 на користь ужгородок.

«В наступному сезоні плануємо ще підсилитись молодими гравцями, дати можливість їм показати себе на майданчику», - зазначив головний тренер «Карпат» Борис Петровський.

Головний тренер «Дніпрянки» Михайло Милославський залишився незадоволеним грою своїх підопічних у цьому матчі.

«Ми зіграли нижче своїх можливостей, тому і не заслуговували на перемогу», - зауважив він.

Але додав, що у завтрашньому матчі проти «Галичанки» його влаштує будь-який результат, головне, щоб обійшлося без травм. Також тренер повідомив, що в наступному сезоні завданням номер один буде зберегти гравців, котрі роз’їжджаються по інших клубах, а також психологічна та фінансова підтримка гравців.

Завтра відбудеться останній матч VI-й туру ЧУ з гандболу серед жіночих команд Суперліги, в якому зустрінуться львівська «Галичанка» та херсонська «Дніпрянка». Проте результат матчу не вплине на становище в турнірній таблиці. «Галичанка» ще за підсумками минулого туру забезпечила собі «золото», «Дніпрянка» ж стала третьою.

Найсвіжіші новини: