1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Севлюш на виїзді розбив Бийгань

31.08.2015 11:40 Спорт 246

У черговому турі вищої ліги обласної футбольної першості виноградівський «Севлюш» учора зіграв проти одного з лідерів чемпіонату – Великій Бийгані.

Севлюш на виїзді розбив Бийгань

Матч на полі суперника пройшов із повною перевагою підопічних Івана Білака і приніс їм заслужену перемогу.

Щоправда, не все так складалося з початку поєдинку. Господарі зуміли забити швидкий гол і вели в рахунку до 37 хвилини, коли Борис Ковня забитим голом відновив рівновагу на полі.

Зате картина гри на полі кардинально змінилася після перерви. Виноградівці вправно комбінували, гостро атакували, не залишаючи жодних шансів для господарів. На вістрі атак найчастіше опинялися джокери «Севлюша» Юрій Чонка і Томаш Ребрик, які обидва відзначилися голами.

Найцікавішим моментом у цій грі , на мій погляд, був третій гол нашої команди ,- розповів Голосу Карпат тренер виноградівської команди Іван Білак.- Я й сам немало пограв у футболі, але такого досі не бачив. Мудра скинув м’яч у воротарський п’ятачок, Томі Ребрик м’яко приймає його на груди і сходу розстрілює ворота. Шедевральний гол!

Після красивої перемоги у В.Бийгані головна виноградівська команда вийшла на другу позицію у турнірній таблиці чемпіонату. Наступні дві ігри «Севлюш» проведе вдома і прийматиме «Середнє» і «Тячів».

Найсвіжіші новини: