1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатців у "Говерлі" у новому футбольному сезоні стане менше

64
Спорт Новини Ужгорода

На першому етапі навчально-тренувальних зборів, які проходять у турецькому місті Сіде, ужгородська «Говерла» планує зіграти 4 товариські матчі.

Закарпатців у "Говерлі" у новому футбольному сезоні стане менше
Спорт: 1На першому етапі навчально-тренувальних зборів, які проходять у турецькому місті Сіде, ужгородська «Говерла» планує зіграти 4 товариські матчі.

Уже завтра, 12 січня, суперником говерлян стане клуб «Кардемір Карабюкспор», який виступає в турецькій суперлізі. 14 січня ужгородці поміряються силами з молодіжною збірною Казахстану (U-21), наступного дня підопічні В’ячеслава Грозного зіграють контрольний поєдинок проти польського «Шленська» (Вроцлав). А 18 січня закарпатці проведуть заключний спаринг на перших зборах проти російського «Спартака» із Нальчика.

«НЗ» поцікавилися в генерального директора «Говерли» Івана Шіца кадровими справами ужгородської команди. На трансфер виставлені нападник Руслан Івашко, який перебував в оренді в тернопільській «Ниві», захисник Андрій Сагайдак (оренда в складі хмельницького «Динамо»), півзахисник, наш земляк Владислав Микуляк. Також тривають перемовини щодо передачі в суборенду або про завершення оренди Віталія Балашова та Бориса Тащі. Керівництво клубу вирішило не продовжувати оренду з півзахисниками Володимиром Лисенком та ще з одним вихованцем закарпатського футболу Адріаном Пуканичем. За словами гендиректора, ведуться перемовини й про дострокове завершення оренди й повернення в розташування львівських «Карпат» закарпатця Михайла Кополовця.

Роман СЕНИШИН, газета «Новини Закарпаття»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber