1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В'ячеслав Грозний про гру з "Шахтарем": «Могли не програти»

110
Спорт Новини Ужгорода

Післяматчеві флеш інтерв’ю для <a href="http://footballua.tv/" rel="nofollow">ТРК «Футбол»</a> наставників команд та гравців.

В'ячеслав Грозний про гру з "Шахтарем": «Могли не програти»
Спорт: 1Післяматчеві флеш інтерв’ю для ТРК «Футбол» наставників команд та гравців.

«Ми грали з командою Ліги Чемпіонів. «Шахтар» грав у бойовому складі, як і в Лізі Чемпіонів. Перед нами донеччани не виграли у «Байєра» і програли «Волині», тому ці моменти були на користь «Шахтаря». Думаю, багато моментів у «Гірників» сьогодні не було. Постаралися перекрити Срну, інших гравців, знали, як вони переміщуються. Але індивідуальна швидкість у донеччан вище, і з цим боротися неможливо. Результат в іграх з грандами можна зробити за рахунок реалізації своїх моментів, а багато в цих матчах з такими командами не буває».

«На мій погляд, і ми обговорювали це в роздягальні, Савич заслуговує не на жовту за симуляцію, а треба було призначати пенальті, йому наступили на ногу. Крім того, було «поза грою» у Кривцова в момент забиття голу. Не шукаю причин, але там був офсайд. Хоча у «Шахтаря» і так клас був вище. Могли не програти. Потрібно дисциплінованіше грати», — зазначив В’ячеслав Грозний.

«Складна гра, як і всі останні ігри в чемпіонаті України. «Говерла» — команда дуже мотивована, організована. Ми не забили ті моменти, які створили на самому початку гри. Господарі відчули впевненість і самі створили кілька моментів, хоч і не сказати, що гострих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Говерла» в Ужгороді поступилась «Шахтарю»

Як звичайно, коли ми забиваємо, команда суперника розкривається, ми створили ще 4-5 гольових моментів, але реалізували, на жаль, тільки один. Але й господарі, коли почали атакувати, надали пристойний тиск на нашу оборону в той момент. Закономірний результат, ми мали повну перевагу»

— Чи відчувається у футболістів втому?

— Ми намагаємося робити ротацію, даємо можливість зіграти новим гравцям. Тут більше не фізична втома, а ментальна. Налаштовані на виграш в кожній грі, ця відповідальність напевно діє на моральний стан команди. Задоволений цими трьома очками.

— Прокоментуєте дії в обороні?

— Я не пам'ятаю у господарів гольових моментів. Те, що вони закидали м'яч у штрафну — це не момент. Було у них кілька можливість розкрити наш лівий фланг, але продовження гострого не було. У тих моментах неправильну позицію займав Шевчук.» — зазначив Мірча Луческу.

Разван Кочіш: «Шкода, що програли, звичайно. Хотіли взяти очки, але от, не вийшло. У «Шахтаря» вищий рівень гри, ніж у нас. Думаю, цього рівня майстерності їм і вистачило».

Сергій Кривцов: «Не сказав би, що у них сильно багато моментів було. Були небезпечні моменти, але не гострі: так, біля воріт м'яч літав. А у нас, навпаки, в першому таймі було три стовідсоткових моменти, перекладина…

Трохи насторожує, що ми не можемо реалізувати ці моменти. Не знаю, це чи розслабленість, або супер самовпевненість. Будемо працювати. Дай Бог, щоб у Лізі Чемпіонів і наступних матчах чемпіонату України реалізовувати ці моменти на сто відсотків».



Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber