1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга: виноградівчанки - на третьому місці

301
Спорт Новини Ужгорода

Минулої суботи, 23 листопада, в Ужгороді за першість освітянської ДЮСШ з баскетболу змагалися всього три команди дівчат 2002-2003 р. н. У першій грі Виноградівські...

Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга: виноградівчанки - на третьому місці
Спорт: БаскетболісткиМинулої суботи, 23 листопада, в Ужгороді за першість освітянської ДЮСШ з баскетболу змагалися всього три команди дівчат 2002-2003 р. н. У першій грі Виноградівські баскетболістки зустрілися з однолітками із Сваляви, гра завершилася з розгромним рахунком 35:11. Не менш вдалим для наших дівчат був і двобій із іршавськими суперницями – 47:12, пишуть "Новини Виноградівщини".

Тож вихованки тренера Юрія Миговича – Поліна Шестак, Каріна Густа, Анастасія Густа, Даніелла Гандера, Марія-Стелла Кобрин, Тімео Онисько, Евелін Шаланки, Ольга Літвінова, Дженіфер Тегза, Юлія Курташ, Ніколетта Чернікова, Сільвія Марущак та Вікторія Ваколя принесли додому з обласного центру заслужені золоті медалі та грамоти.

Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга – наймасштабніше баскетбольне змагання на території України. Тут дівчата з Виноградова першу гру зіграли з командою Переяслава-Хмельницького, «розгромивши» їх з рахунком 36:27. Команді з Миколаєва Виноградівські дівчата не дали можливості жодного разу кинути м’яч в сітку, самі ж порадували вболівальників 20-ма влучними кидками. А от баскетболісткам з Одеси виноградівчанки поступилися з рахунком 54:50. Тож зараз Виноградівська баскетбольна команда ДЮСШ у своїй підгрупі займає третє місце по Україні.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber