1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Виноградівські спортсменки стали найкращими в області з баскетболу

328
Спорт Новини Мукачева

Минулої суботи в Мукачеві за першість області з баскетболу змагалися і хлопці, і дівчата 1997-98 р. н. Останні сформували 4 збірні команди ДЮСШ – дві з Виноградова і по...

Виноградівські спортсменки стали найкращими в області з баскетболу
Минулої суботи в Мукачеві за першість області з баскетболу змагалися і хлопці, і дівчата 1997-98 р. н. Останні сформували 4 збірні команди ДЮСШ – дві з Виноградова і по одній зі Сваляви та Іршави. Перша Виноградівська команда у першій грі зі Свалявою обіграла останніх із рахунком 48:12.
Спорт: Виноградівські спортсменки стали найкращими в області з баскетболу

Плачевним став двобій наших дівчат для спортсменок з Іршави – 49:11. Двобій маж командами Виноградів 1 та Виноградів 2 завершився з рахунком 49:32. Як результат, вихованки тренера Юрія Миговича – Яна Бондар, Віолетта Сорокіна, Ніка Шереш, Тетяна Шолудько, Олена Варцаба, Євгенія Толпош та Поліна Шестак принесли додому заслужені золоті медалі та грамоти. Інша команда тренера Наталії Кобрин Виноградів 2, яку сформували з дівчат 1999 р. н., повернулася у рідне місто зі сріблом.

Не надто вдалими були змагання для вихованців Руслана Шумакова, які виборювали першість області у двох підгрупах. У першій же грі хлопці програли команді Мукачево 1 з рахунком 28:35. Наступну ж гру з Іршавою вони виграли – 42:24. У другій підгрупі наші хлопці змагалися з командою із Ужгорода за 3-4 місця. Обігравши баскетболістів з обласного центру з результатом 35:24, виноградівські спортсмени Михайло Добрянський, Олександр Осташ, Дмитро Росоха, Дмитро Добрянський, Михайло Магочі та Максим Романюк отримали бронзові медалі.

Новини Виноградівщини

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber