1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Виноградівська ДЮСШ успішно виступає на змаганнях із міні-футболу

256
Спорт Новини Мукачева

4 січня 2014 року в с. Онок Виноградівського району відбувся відбірковий тур Новорічно-різдвяного Кубка Закарпатської області з міні-футболу серед юнаків у двох...

Виноградівська ДЮСШ успішно виступає на змаганнях із міні-футболу
Спортсмени4 січня 2014 року в с. Онок Виноградівського району відбувся відбірковий тур Новорічно-різдвяного Кубка Закарпатської області з міні-футболу серед юнаків у двох вікових групах – 2001-2002 та 2003-2004рр.н., в якому прийняли участь 8 команд області, серед яких і команди Виноградівської ДЮСШ управління освіти.

Дві наші команди проявили хорошу технічну підготовленість, командний дух, перемогли всіх своїх суперників, вийшли зі своєї підгрупи з першого місця, що дало їм можливість прийняти участь у фінальній частині Кубка області.

11 січня 2014 року в м. Ужгороді відбулися фінальні зустрічі в яких найкраще себе проявила команда старшої вікової групи. В ½ фіналу наші юнаки зустрілися з командою Ужгородської ЗДЮСШОР-2. Переможний гол та путівку в фінал здобув Товт Крістіан. У фіналі Кубка області наші юнаки зустрілися з ДЮФК Мукачева. В запеклій та цікавій динамічній грі переможця не було виявлено. Долю матчу виявила серія пенальті. В цій лотереї фортуна посміхнулася команді з Мукачева, яка перемогла з рахунком 2:0 та виборола кубок за І місце. Наші юнаки також були нагороджені кубком за ІІ місце, грамотами, медалями та новорічними подарунками.

Молодша вікова група на цей раз не пройшла до фіналу, розділила V, VI місця, але участь двох наших команд у фінальній частині можна вважати успішними.

Приємно, що провідними тренерами Закарпаття були відмічені декілька гравців Виноградівської ДЮСШ за хорошу технічну підготовленість.

Хочеться відмітити тренерів Виноградівської ДЮСШ: Білака Івана Івановича – старшого, Білака Івана Івановича – молодшого, Котубея Петра Васильовича, Неймета Ігоря Івановича та Бровді Івана Васильовича, які належно підготували збірні команди для виступу в цих змаганнях.

Спортивна школа

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber